BØNDENE OFRES: Mens TV 2-programmet de siste sesongene har ligget rundt 500.000 seere, var det 348.000 som fikk med seg mandagens program. Foto: TV 2
BØNDENE OFRES: Mens TV 2-programmet de siste sesongene har ligget rundt 500.000 seere, var det 348.000 som fikk med seg mandagens program. Foto: TV 2Vis mer

Erna ødelegger for «Bonderomantikk»

Regjeringen ødelegger for «Jakten på kjærligheten».

SEOGHØR.NO: Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 har møtt noen uvanlige hindere på veien.

Mens den aller første sesongen av det populære programmet hadde hele 933.000 seere i snitt, har de siste sesongene ligger på rundt en halv million.

Mandag hadde programmet imidlertid et lavere antall seere. Grunnen til det er enkel: Erna Solberg har to mandager på rad innkalt til pressekonferanse i anledning regjeringsforhandlingene.

- Vi har fått et redusert antall seere de to siste ukene grunnet ekstraordinære pressekonferanser sendt på NRK, som seerne naturlig nok har vært opptatt av, sier informasjonsmedarbeider i TV 2, Anne Martha Leidland, til Seoghør.no.

Det var «kun» 348.000 seere som så forrige Jakten-program.

Som Leidland sier, påvirker også Solbergs pressekonferanser Noman Mubashirs NRK-program «Hva har du i bagasjen». Programmene med Egor Filipenko og Stella Mwangi skulle ha blitt sendt henholdsvis mandag 30. september og 7. oktober, men er blitt flyttet til 14. og 21. oktober.

Hva ser du helst på? (Avsluttet)