Erling Kagge er singel igjen

Samboeren flyttet ut.

UNGKAR: Erling Kagge var til stede da det nye Astrup Fearnley-museet åpnet på Tjuvholmen tidligere i høst. Foto: Stella Pictures
UNGKAR: Erling Kagge var til stede da det nye Astrup Fearnley-museet åpnet på Tjuvholmen tidligere i høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Polfarer og forlegger Erling Kagge (49) og hans samboer Jorunn Salthella (50) har gått fra hverandre. Ifølge kilder Se og Hør har snakket med blir Kagge boende i funkisboligen Villa Dammann på Blindern, mens Jorunn har flyttet inn i en bolig i nabolaget.

Den siste tiden har Kagge blitt intervjuet av flere medier i forbindelse med lanseringen av hans nye bok «Under Manhattan», en utgivelse hvor den tidligere polfareren har gått i kloakken i New York.
 
I helgen var Erling Kagge portrettert i Dagens Næringsliv. Under «sivilstatus» sto han oppført med tre døtre. Hans tidligere samboer var ikke nevnt.

I intervjuet sier forleggeren at han ikke gråter ofte, men at han «har grått i år». Avisen spør videre hva Kagge gråt av.

– Det vil jeg ikke gå inn på. Det har på mange måter vært et tøft år, men det går bedre nå, sier Kagge til DN.

Hverken Kagge eller Salthella har svart på Se og Hørs henvendelser. Les mer om paret i nyeste Se og Hør. 

SE VÅRT TV-SHOW: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Danny DeVito separeres etter 30 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer