«Skal vi danse»

Erlend Elias måtte forlate «Skal vi danse»

Stylistens danseeventyr ble over.

MÅTTE GÅ: Erlend Elias måtte hjem lørdag kveld etter flere intensive uker i «Skal vi danse». Se førstereaksjonen her. Video: Lina Hekkli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Seoghør.no): Lørdag kveld braket det atter en gang løs i Nydalen, da de resterende parene i «Skal vi danse» møttes på parketten for nok en maktdemonstrasjon. Denne gangen var det imidlertid ikke bare parene alene som skulle danse.

De hadde også med seg en kjendis hver, som på et eller annet tidspunkt har vært med i TV 2s populære danseserie. Det var duket for gjensyn med farsotter som «Grease», Michael Jacksons «Thriller» og «Gangnam Style» på parketten.

SENDT HJEM: Erlend Elias måtte forlate dansen lørdag kveld. Foto: Ruben Pedersen
SENDT HJEM: Erlend Elias måtte forlate dansen lørdag kveld. Foto: Ruben Pedersen Vis mer

Dommerpanelet besto i kjent stil av Trine Dehli-Kleve, Tore Petterson, Egor Filipenko og Merete Lingjærde.

Flere par imponerte dommerne stort, men Cengiz Al og hans tolkning av Michael Jacksons «Thriller» ble utropt som kveldens vinner. På den andre siden fant vi dessverre Erlend Elias Bragstad, som måtte forlate dansereisen etter å ha vært på bunn flere ganger tidligere.

- Dette er slutten på en magisk og eventyrlig reise, som også har vært tung og hard, sier han til Seoghør.no og fortsetter:

- Det har gått så bra, så jeg kan liksom ikke være lei meg. Likevel er jeg lei meg for at jeg ikke skal gjøre det mer. Marianne skal jeg ha kontakt med for alltid, fortsetter han.

Måtte i duell

Det ble allerede utrygt for Erlend Elias og Marianne da de havnet i danseduell. Det var to par som måtte møte på parketten for en dans igjen. Erlend Elias og Erik Follestad måtte levere atter en gang, uten at dommernes stemmer hadde noe å si for hvordan utfallet ble. Det var det seerne der hjemme som skulle avgjøre.

Erik Follestad og Lillian danset seg til 31 poeng første gang med sin tolkning av «YMCA», men det holdt altså ikke. Erlend Elias og Marianne fikk kveldens tredje laveste poengsum, totalt 25 poeng.

SENDT HJEM: Etter å ha danset Madonnas «Vogue» sammen med dansepartner Marianne, ble det lørdag slutt for stylisten. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Etter å ha danset Madonnas «Vogue» sammen med dansepartner Marianne, ble det lørdag slutt for stylisten. Foto: TV 2 Vis mer

Dommerne hadde gode ord å komme med til begge deltakerne. Merete mente at Erik leverte godt, og det samme gjorde Tore. Han omtalte i tillegg dansen til Erlend Elias som gøyal, men han innrømmet til slutt at valget hans havnet på Erik Follestad.

Alle dommerne satset altså på den tidligere ishocky-proffen. Erlend Elias fortalte at han ikke brydde seg stort, og ba folket stemme på ham.

Etter å ha blitt stemt ut, sa han til Seoghør.no at det ikke er noe dårlig stemning mellom han og dommerne.

- Dommerne? Jeg har aldri vært sur på Trine i det virkelige liv. Jeg synes fortsatt de bør gi poeng ut i fra folks utgangspunkt, men det bærer ikke nag, og jeg tar gjerne et dansekurs og et glass vin med Trine en dag, forteller han.

Se oversikt og poengsummer nederst i artikkelen.

Dette danset de

Trude Drevland og dansepartner Bjørn gikk for en samba inspirert av «Ketchup Song». Med seg på laget hadde de artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Marna Haugen og Glenn Jørgen danset en cha-cha-cha, inspirert av «Gangnam Style». Med seg på laget hadde de en utkledd artist Jenny Jensen.

Grunde Myhrer og Ewa danset en jive, inspirert av «Grease Lightning». Med seg inn i dansen hadde duoen realitydronning Linni Meister.

Jorun Stiansen og Fredric danset en samba, inspirert av «Macarena». Med seg på laget hadde de fjorårets vinner, Eilev Bjerkerud.

Cengiz Al og May danset en paso double, inspirert av «Thriller». Med seg på laget hadde de blomsterkongen FInn Schjøll.

Erik Follestad og Lillian danset en cha-cha-cha, inspirert av låta «YMCA». Med seg på laget hadde de programleder Katarina Flatland.

Ida Gran-Jansen og Benjamin danset en samba, inspirert av «Lambada». Duoen fikk med seg «Hotel Cæsar»-skuespiller Kim Daniel Sannes på laget.

Erlend Elias Bragstad og Marianne danset en cha-cha-cha, inspirert av Madonna-låten «Vogue». Med seg inn i dansen hadde de «Charter-Svein» Østvik.

Helene Olafsen og Jørgen danset en en jive inspirert av «The Twist». De hadde med seg tidligere håndballproff Susann Goksør Bjerkrheim.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer