COMEBACK: Erlend Bratland er tilbake i rampelyset etter flere års pause.  Foto: Stella Pictures
COMEBACK: Erlend Bratland er tilbake i rampelyset etter flere års pause. Foto: Stella PicturesVis mer

Erlend Bratland har aldri møtt faren sin

- Han vet at jeg eksisterer, sier den «Melodi Grand Prix»-aktuelle stjernen.

SEOGHØR.NO: «Melodi Grand Prix»-aktuelle Erlend Bratland (23) hadde sitt store gjennombrudd da han vant første runde av «Norske Talenter» i 2008.

Etter en lang pause fra rampelyset entrer Bratland scenen under lørdagens «Melodi Grand Prix»-finale. Den talentfulle sangeren får støtte fra hele familien når han skal konkurrere med låten «Thunderstruck».

- Vi er sammensveiset, og alle er der for å ivareta meg. Men noen far har jeg ikke. Han har aldri vært inne i bildet. Det er bare sånn det er, innrømmer han overfor VG.

I et åpenhjertig intervju med VG forteller 23-åringen om sin oppvekst uten en far i bildet, men understreker at det langt ifra har stoppet ham.

- Han vet at jeg eksisterer, og mange andre vet også at han er faren min. Det var kanskje en liten periode der jeg selv var litt nysgjerrig. Det fleste andre hadde jo en pappa. Men det er ikke et sårt tema for meg, forteller han.

BRAKSUKSESS: Bratland vant alles hjerter da han i 2008 vant finalen i «Norske Talenter». Foto: Stella Pictures
BRAKSUKSESS: Bratland vant alles hjerter da han i 2008 vant finalen i «Norske Talenter». Foto: Stella Pictures Vis mer

Tok en pause

Etter braksuksess etter «Norske Talenter», ble det for mye for den unge stjernen. Året etter hadde han en nedtur og ble sykemeldt.

- Han er sykemeldt og trenger en pause. Det er ganske forståelig at det har vært en stor omveltning for Erlend og at han trenger tid til å tenke over alt han har opplevd, fortalte hans manager Jan Fredrik Karlsen (41) til Se og Hør.

Tiden etter valgte han å trekke seg helt tilbake og utdannet seg til å bli frisør.

- Jeg ville gjøre noe helt annet, men samtidig noe kreativt. Frisøryrket er utrolig sosialt og veldig gøy, har han fortalt Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor ble hun nakenmodell