Erklærte sin kjærlighet fra fengsel

Chris Brown ringte bare for å si «jeg elsker deg» og knuste bruddryktene.

SEOGHØR.NO: Etter at eks-kjæresten Rihanna (26) sist måned gjenopptok forholdet til eks-kjæresten Drake (27) var Chris Brown (24) raskt ute med å erklære sin kjærlighet for sin av-og-på-kjæreste Karrueche Tran.

Chris, som for tiden sitter i fengsel, ringte kjæresten og sa at han elsket henne og takket samtidig fansen for all støtten. Videoen ble lagt ut på Instagram av Karrueche.

Det gikk lenge rykter om at de to hadde slått opp, men de romantiske følelsene er tydelig tilbake for fullt og Tran lyser opp i videoen når Chris sier «I love you».

Se kjærlighetserklæringen i videoen over.

Etter at Chris ikke fullførte oppholdet på rehab, der han skulle få bukt med sitt voldsomme temperament, brøt han vilkårene for prøveløslatelsen og tilbringer derfor dagene i fengsel.

HETE FØLELSER: Karrueche Tran og Chris Brown vil at hele verden skal vite om deres kjærlighet. Dette bildet delte Karrueche på Instagram i oktober i fjor.  Foto: Stella Pictures
HETE FØLELSER: Karrueche Tran og Chris Brown vil at hele verden skal vite om deres kjærlighet. Dette bildet delte Karrueche på Instagram i oktober i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Ber Rihanna kutte kontakten med Chris Brown