Erklært død etter 12 minutter

Whitney Houston responderte ikke på gjenopplivningsforsøket.

DØD: Whitney Houston var på god vei til å få livet ordentlig på fote igjen etter mange år med narkotikamisbruk. Hun etterlater seg datteren Bobbi Kristina (18) som hun har sammen med eks-mannen Bobby Brown. Foto: Stella Pictures
DØD: Whitney Houston var på god vei til å få livet ordentlig på fote igjen etter mange år med narkotikamisbruk. Hun etterlater seg datteren Bobbi Kristina (18) som hun har sammen med eks-mannen Bobby Brown. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag lokal tid døde Whitney Houston i Los Angeles, bare timer før hun skulle opptre på et forarrangement til søndagens Grammy-utdeling.

En av populærmusikk-historiens største stemmer hadde stilnet. Hun ble 48 år gammel.

Dødsårsaken er ennå ikke kjent, men det har lyktes People.com og få ut noen opplysninger fra politiet.

- Jeg kan bekrefte at Whitney Houston ble erklært død klokken 15.55 (00.55 norsk tid, red.anm) på Beverly Hilton Hotel. Vi mottok en telefon fra hotellvakten klokken 15.43, og Beverly Hills brann- og politivesen rykket ut i løpet av minutter, forteller politibetjent Mark Rosen til People.com.

Resten er mer uklart.

- Noen i følge hennes fant henne livløs på rommet hennes ... Det er ikke kjent hvem som varslet hotellbetjeningen for hun har et stort følge. Vi forsøkte å gjenopplive henne, uten at hun responderte, sier Rosen.

På spørsmål om det er noe som tyder på at Houston hadde fått i seg narkotika eller om det kan ligge noe kriminelt bak, svarer politimannen:

- På nåværende tidspunkt er det ingen åpenbare tegn på noe kriminelt eller dødsårsak.

Ifølge TMZ ble Houston funnet i et badekar på hotellrommet. Det spekuleres i at hun kan ha druknet.

Artisten slet i mange år med store narkotikaproblemer.

Whitney Houston skulle opptrådt på Grammy-utdelingen natt til mandag norsk tid. I stedet er det planlagt en hyllest av den avdøde stjernen. Det er klart at Jennifer Hudson (30) skal på scenen i den forbindelse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Therese Johaug i sorg etter vennens død 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer