ERKLÆRER SEG SKYLDIG: Paris Hilton kommer til å erklære seg skyldig, dermed unngår hun fengselsstraff. Foto: All Over Press
ERKLÆRER SEG SKYLDIG: Paris Hilton kommer til å erklære seg skyldig, dermed unngår hun fengselsstraff. Foto: All Over PressVis mer

Erklærer seg skyldig i kokainskandalen

Millionærarvingen forsøker å unngå fengselsstraff...

SEHER.NO: Paris Hilton (29), som nylig ble arrestert for tredje gang etter at poliet fant kokain i vesken hennes, slipper å sone straffen sin i fengsel.

- Hun vil unngå soningen, ved å inngå et forlik med aktoratet, sier distriktsadvokaten i Las Vegas, David Roger ifølge DailyMail.

Distriktsadvokaten avslører at millionærarvingen har gått med på å erklære seg skyldig under mandagens høring i Justice Court i Las Vegas.

Det var 27. august stjernen ble arrestert utenfor hotellet Wynn. 29-åringen ble arrestert etter at politiet fant en liten pose med 0,8 gram kokain i vesken hennes.

En forliksavtale, som innehas av Las Vegas Review-Journal, viser at Hilton vil erklære seg skyldig i ha vært i besittelse av kokain.

Ifølge avisen kommer Paris til å få et års prøvetid. Hun må også gjennomføre et dopavhengighets-program, betale en bot på ca. 12.000 kroner, og arbeide 200 timer i samfunnstjeneste.

- Hvis hun arresteres for noe annet enn en liten trafikkforseelse, så kommer hun til å måtte tilbringe et år i fengsel. Det kommer ikke til å være en diskusjon en gang, sier Roger.

Paris befinner seg nå på Hawaii, sammen med sin kjæreste Cy Waits. Nattklubbeieren var også til stede i bilen kvelden Hilton ble arrestert.

Nå forsøker de å legge kokainskandalen bak seg, skriver Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Smil - du er arrestert for tredje gang