SIKTET: I over en måned har universitetsskandalen, som blant annet involverer «Full House»-stjernen Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli, herjet Hollywood.
SIKTET: I over en måned har universitetsskandalen, som blant annet involverer «Full House»-stjernen Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli, herjet Hollywood.Vis mer

Lori Loughlin:

Erklærer seg ikke skyldig i universitetsskandalen

TV-stjernen er siktet for svindel, bedrageri og hvitvasking.

Sist måned ble det kjent at 33 velstående personer var siktet for svindel og bedrageri, etter at FBI avdekket en massiv universitetsskandale i USA - deriblant skuespillerne Felicity Huffman (56) og Lori Loughlin (54).

Loughlin, blant annet kjent fra tv-serien «Full House», skal angivelig ha betalt flere millioner kroner for å sikre sine to barn skoleplasser på The University of Southern California (USC). Barna skal i bytte mot betaling ha blitt rekruttert til rolaget, og på den måten fått garantert opptak til universitetet.

Sist uke ble siktelsen mot Hollywood-stjerne, hennes ektemann, motedesigneren Mossimo Giannulli (55), og 14 andre foreldre også utvidet til å omfatte hvitvasking.

Mandag erklærte derimot Loughlin og ektemannen ikke straffeskyld i siktelsen, melder CNN.

Saken fortsetter nedenfor.

Nyheten kommer seks dager etter at Felicity Huffman og 13 andre foreldre erkjente straffskyld.

- Jeg aksepterer min skyld, og med mye skam og anger tar jeg fullt ansvar for mine handlinger og aksepterer konsekvensene som kommer som et resultat av disse handlingene, uttalte Huffman - som spilte karakteren Lynette Scavo i den populære tv-serien «Frustrerte fruer».

- Jeg skammer meg over smerten jeg har påført min datter, min familie, mine venner, mine kolleger og det pedagogiske miljøet. Jeg vil beklage til dem alle, men ønsker spesielt å rette en unnskyldning til studentene som jobber hardt hver dag for å komme inn på en skole, og til foreldrene deres, som ofrer masse for å støtte barna sine, het det videre i uttalelsen.

Konsekvenser

Skandalen har fått store konsekvenser for skuespillerkarrieren til både Loughlin og Huffman.

Mens det tidligere har blitt kjent at Loughlin har blitt droppet av tv-nettverket Hallmark Channel som hun hadde jobbet for i en årrekke, ble det sist uke kjent at Netflix har valgt å utsette utgivelsen av Huffmans nye film «Otherhood».

LES OGSÅ: Slik ser kjendisdatteren ut i dag