Lori Loughlin:

Erklærer seg ikke skyldig i universitetsskandalen

TV-stjernen er siktet for svindel, bedrageri og hvitvasking.

SIKTET: I over en måned har universitetsskandalen, som blant annet involverer «Full House»-stjernen Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli, herjet Hollywood.
SIKTET: I over en måned har universitetsskandalen, som blant annet involverer «Full House»-stjernen Lori Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli, herjet Hollywood. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned ble det kjent at 33 velstående personer var siktet for svindel og bedrageri, etter at FBI avdekket en massiv universitetsskandale i USA - deriblant skuespillerne Felicity Huffman (56) og Lori Loughlin (54).

Loughlin, blant annet kjent fra tv-serien «Full House», skal angivelig ha betalt flere millioner kroner for å sikre sine to barn skoleplasser på The University of Southern California (USC). Barna skal i bytte mot betaling ha blitt rekruttert til rolaget, og på den måten fått garantert opptak til universitetet.

Sist uke ble siktelsen mot Hollywood-stjerne, hennes ektemann, motedesigneren Mossimo Giannulli (55), og 14 andre foreldre også utvidet til å omfatte hvitvasking.

Mandag erklærte derimot Loughlin og ektemannen ikke straffeskyld i siktelsen, melder CNN.

Saken fortsetter nedenfor.

Nyheten kommer seks dager etter at Felicity Huffman og 13 andre foreldre erkjente straffskyld.

- Jeg aksepterer min skyld, og med mye skam og anger tar jeg fullt ansvar for mine handlinger og aksepterer konsekvensene som kommer som et resultat av disse handlingene, uttalte Huffman - som spilte karakteren Lynette Scavo i den populære tv-serien «Frustrerte fruer».

- Jeg skammer meg over smerten jeg har påført min datter, min familie, mine venner, mine kolleger og det pedagogiske miljøet. Jeg vil beklage til dem alle, men ønsker spesielt å rette en unnskyldning til studentene som jobber hardt hver dag for å komme inn på en skole, og til foreldrene deres, som ofrer masse for å støtte barna sine, het det videre i uttalelsen.

Konsekvenser

Skandalen har fått store konsekvenser for skuespillerkarrieren til både Loughlin og Huffman.

Mens det tidligere har blitt kjent at Loughlin har blitt droppet av tv-nettverket Hallmark Channel som hun hadde jobbet for i en årrekke, ble det sist uke kjent at Netflix har valgt å utsette utgivelsen av Huffmans nye film «Otherhood».

LES OGSÅ: Slik ser kjendisdatteren ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer