Christian Eriksen:

Eriksens kjæreste bryter tausheten

- Nå er vi her og vi har bruk for litt tid og ro.

BRYTER TAUSHETEN: Christian Eriksens kjæreste Sabrina Kvist Jensen uttaler seg for første gang etter at Eriksen kollapset forrige lørdag. Foto: NTB
BRYTER TAUSHETEN: Christian Eriksens kjæreste Sabrina Kvist Jensen uttaler seg for første gang etter at Eriksen kollapset forrige lørdag. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christian Eriksens kjæreste Sabrina Kvist Jensen har kommet med sin første uttalelse, etter at Eriksen falt om og fikk hjertestans under EM-kampen mot Finland forrige lørdag.

Det gjør hun til den italienske avisen Gazetta Dello Sport, gjengitt av danske BT.

Hun var selv vitne til at Eriksen falt om i Parken i København.

- Chris har det godt. Nå er vi her og vi har bruk for litt tid og ro, sier hun til avisen.

Familien skal tilbringe tiden fremover i Odense for å roe helt ned, forklarer hun videre.

Fredag ble det kjent at Eriksen har fått operert inn en hjertestarter på Rikshospitalet i København, der han har ligget til observasjon siden hjertestansen.

FEIRING: Romelu Lukaku feiret sitt mål mot Russland ved å erklære sin kjærlighet til Christian Eriksen inn i kamera. Video: Rødt Kort. Vis mer

Kom med hilsen

Uttalelsen kommer fire dager etter at Eriksen selv delte en oppdatering fra sykehuset.

«En stor takk for alle de fine meldingene fra hele verden. Det betyr mye for meg og familien min», skrev fotballspilleren i en hilsen på Instagram tirsdag morgen.

Siden den skumle hendelsen hadde Eriksen bare delt en liten opdpatering gjennom sina gent, men tirsdag morgen la han altså ut et bilde der han smilte og viste tommel opp.

«Jeg har det bra - forholdene tatt i betraktning. Jeg må fortsatt gå gjennom noen undersøkelser på sykehuset, men jeg føler meg ok», skrev han videre.

«Nå vil jeg heie på det danske laget i de neste kampene. Spill for hele Danmark», avsluttet Eriksen.

UOFFISIELL KÅRING: Rød Løpers Thea Hope kårer EM 2021s flotteste fotballspillere. Spoiler: En svenske topper lista. Video: Rød Løper/NTB Scanpix/Instagram Vis mer

- Ubehagelig

Eriksen fikk hjerte- og lungeredning mens spillerne dannet en ring rundt stjernespilleren slik at TV-kameraene ikke skulle fange opp Eriksens kamp for livet.

Danmarks lege bekreftet søndag at midtbanespillerens hjerte stoppet på banen, men at de fikk reddet ham takket være hjerte- og lungeredning. Dansken ble sendt til Rikshospitalet i København og det kom meldinger om at han var stabil senere samme kveld. Dermed ble kampen fullført lørdag.

Mandag møtte de danske spillerne Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Martin Braithwaite pressen for å snakke om den dramatiske kvelden i Parken lørdag kveld.

- Det var en meget ubehagelig situasjon. Jeg tenkte på hans familie. Hans kone og barn. Jeg har alltid vært stolt av å spille på dette landslaget, og jeg har ikke blitt mindre stolt nå, sa Schmeichel, som selv trøstet Eriksens samboer som kom gråtende til fra tribunen.

LES OGSÅ: - Jeg har det fint

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer