Eric Johnson var utro mot Jessica Simpson

Nå advarer venner av superstjernen mot at de to gifter seg.

2010: Tidlig i forholdet dro Jessica og Eric på kjærlighetsferie til Capri i Italia. Den tidligere amerikanske fotballspilleren var ifølge rykter utro med ekskona mot sin da ferske popstjernekjæreste. Foto: Stella Pictures
2010: Tidlig i forholdet dro Jessica og Eric på kjærlighetsferie til Capri i Italia. Den tidligere amerikanske fotballspilleren var ifølge rykter utro med ekskona mot sin da ferske popstjernekjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sent i 2010 gikk den tidligere NFL-spilleren Eric Johnson (33) ned på kne og fridde til popstjerna Jessica Simpson (32).

Begge skal bare kort tid før de to ble sammen ha avsluttet ekteskap på hver sin kant. Hun med boybandsanger Nick Lachey (38) og han med Keri Johnson - eller?

Onde tunger vil nemlig ha det til at herr og fru Johnson absolutt ikke hadde avsluttet forholdet - på soverommet.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Nå advarer popstjernens venner mot at Simpson gifter seg med den utro 33-åringen, skriver RadarOnline.

- Han er en utro drittsekk! Han hadde fremdeles sex med Keri etter at han ble sammen med Jesscica. Hun burde tenke seg nøye om før hun gifter seg med ham. Han har jo allerede vært utro, så mest sannsynlig er han kapabel til å gjøre det igjen, sier en kilde til nettstedet.

Paret, som ble foreldre til lille Maxwell Drew i mai i år, har ikke satt dato for giftemålet, men ifølge popstjernen blir det ikke med det første.

- Nei, det skjer i alle fall ikke i år. Når jeg først skal gifte meg vil jeg gjøre det stort og ekstravagant, med hele familien og alle vennene mine rundt meg, har Simpson, som får 24 millioner kroner for å slanke vekk graviditetskiloene, sagt til talkshowvertinne Katie Couric.

Nå spørs det om det i det hele tatt blir giftemål...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jessica Simpson kler seg naken for å øke motivasjonen   


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer