Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand:

- Er veldig ærlig, så det blir nok litt vanskelig

Jørgine Massa Vasstrand får egen TV-serie.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Denne gangen får Jørgine Massa Vasstrand sin helt egne TV-serie. Foto: TV 2
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Denne gangen får Jørgine Massa Vasstrand sin helt egne TV-serie. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Bloggerne-profil Jørgine Massa Vasstrand (29) tatt hele landet med storm med sin treningsglede og ikke minst sin åpenhet.

Både i sosiale medier og i TV 2-serien «Bloggerne» har man fått tatt del i hverdagen hennes sammen med resten av familien, og fredag kan hun avsløre, til manges glede, at hun nå får egen TV-serie på samme kanal.

Til Se og Hør forteller 29-åringen at serien blir noe helt annet enn hva de har gjort tidligere.

- Vi har vært på TV flere ganger, men nå skal det bare handle om oss. Det betyr jo mer filming og skjermtid, noe som er litt skummelt. Vi deler mye og er veldig ærlige, så det blir nok litt vanskelig, innrømmer hun.

- Barna er en del av hverdagen vår

Fremover vil seerne få ta del i temaer som hun og familien ikke har snakket så mye om tidligere, og man vil også få bli kjent med større deler av familien.

Frem til nå har både ektemannen Morten Sundli (29), og barna Filippa, Sokrates og Milano vært mye å se i sosiale medier. Det samme har moren Trude og brødrene Silas, Emil og Noah.

- Nå skal pappa og mine to andre brødre være med også, og de har man jo ikke sett så mye til tidligere. Det blir nesten hele familien denne gangen, sier hun lattermildt.

Bloggerne avslører øyeblikkene de gruer seg til å se før den tiende sesongen av «Bloggerne». Vis mer

- Det er jo en evig diskusjon om man skal eksponere barna sine. Er du forberedt på at det kan komme en del reaksjoner?

- I denne serien følger vi oss voksne, våre historier, og det er ikke sånn at man får bli med Filippa på skolen eller Sokrates i barnehagen, sier hun, og fortsetter:

- Barna er en del av hverdagen vår og det er en vurdering vi har tatt som vi ser på som uproblematisk.

29-åringen legger ikke skjul på at eksponering av barn er et tema som blir flittig diskutert, men at det er opp til hver enkelt forelder.

- Vi har valgt å inkludere dem, nesten som statister kan man vel si, så de er med i noen situasjoner hvor det er naturlig at de er med.

Enorm oppmerksomhet

Nyheten om TV-serien ble som nevnt sluppet fredag formiddag, og så langt har tilbakemeldingene vært utelukkende positive, ifølge Jørgine.

- Det er mange som gleder seg, og ikke minst mange som har etterspurt egen serie, så det er veldig hyggelig, forteller hun.

Det var i 2013 at norsk-italienske Jørgine Massa Vasstrand, best kjent under aliaset «Funkygine», begynte å legge ut treningsvideoer med barna sine Sokrates og Filippa.

Lite visste hun den gang hvilken kjedereaksjon av hendelser det ville utløse.

Fem år senere har 29-åringen født nok et barn. Jørgine har også giftet seg på nytt. Hun har sjonglert familieliv, tv-innspillinger, blogging, treningsreiser, workshops og bokutgivelse - for å nevne noe.

I den kommende serien får man ta del i hverdagen til henne og familien i en enda større grad.

LES OGSÅ: - Hun har ventet mye på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer