BLIR UNGKAR?: Bob Guiney ser ut til å bli ungkar igjen. Her er han sammen med Hayden Panettiere. Foto: Stella Pictures
BLIR UNGKAR?: Bob Guiney ser ut til å bli ungkar igjen. Her er han sammen med Hayden Panettiere. Foto: Stella PicturesVis mer

Er Ungkaren singel igjen?

- Ingenting kan redde dette, sier en venn av TV-stjernen.

SEHER.NO: Realitystjernen Bob Guiney ble i USA en elsket mann da han i programmet "Ungkarskvinnen" jaktet kjærligheten med Trista Rehn og senere hadde rollen som "Ungkaren" i sesong fire av ABC's populære program.

Nå er Guiney på vei til å bli ungkar igjen. Forholdet til kona, "All My Children"-stjernen Rebecca Budig, som han har vært gift med i fem år, er nemlig på bristepunktet, ifølge kilder nær paret, skriver People.

- I det siste har det blitt rimelig klart at ingenting kan redde dette. De har rett og slett vokst fra hverandre og er ikke lenger de samme menneskene som da de giftet seg, sier en venn av Budig til nettstedet.

Paret har også selv valgt å kommentere opplysningene. Men man blir kanskje ikke veldig mye klokere av hva de faktisk sier.

- Vi elsker hverandre veldig mye. Vi er bestevenner, men vet ikke hva fremtiden bringer...

En annen kilde tett på de to, er usikker på om det blir skilsmisse mellom dem eller ei.

- De snakker på telefonen hver dag og de er absolutt bestevenner. De vet ikke helt hva som kommer til å skje, de har ikke søkt om skilsmisse ennå i hvert fall. De krangler ikke engang, forteller kilden, som samtidig understreker at Guiney ikke er ledig på markedet helt ennå.

- Han er ikke kommet til det punktet at han begynner å date andre. Det er nemlig ikke over mellom dem ennå...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal prøve å finne en kjæreste