Er "Twilight"-romansen over?

- Kristin behøver en pause, forteller en venn av paret. Men ikke alle tror på nyheten...

SLUTT?: Robert og Kristen spiller Edward Cullen og Bella Swan i den populære ungdomsvampyrfilmen "Twilight". De var ogå sammen privat, men nå hevdes det at de har gått hver til sitt. Foto: Stella Pictures
SLUTT?: Robert og Kristen spiller Edward Cullen og Bella Swan i den populære ungdomsvampyrfilmen "Twilight". De var ogå sammen privat, men nå hevdes det at de har gått hver til sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: "Twilight"-feberen herjer landet, og fans teller ned dagene til premieren på "New Mooon". Det er bare en ting som er ikke idyllisk i "Twilight"-verdenen om dagen - romansen mellom filmens stjerner Robert Pattinson (23) og Kristin Stewart (19) hevdes å være over.

Ifølge en venn av paret har Robert blitt for seriøst, for fort, med tanke på at Kristen bare er 19 år.

- Robert snakket om ekteskap. Da sa Kristin til ham at hun behøvde en pause, forteller en kilde til OK!

Vennen av paret hevder også at forholdet mellom dem stjal oppmerksomheten til Stewart, og ga henne mindre tid til familie og venner.

Det har også vært problemer angående bosettelse. Kristin ville ha Robert til å flytte til LA, men kjekkasen fra England foretrekker å holde seg så langt unna Hollywood som mulig.

Det hevdes at Robert nå planlegger en måte for å få romansen til å blusse opp igjen. Andre igjen tror ikke helt på nyheten fra OK!


Selv kjendisblogger PerezHilton er skeptisk til nyheten.

- Følg med neste uke når Robsten blir sammen igjen, rømmer til Las Vegas og adopterer en forlatt utenomjordisk baby fra Uranus, skriver han ironisk i sin kommentar til nyheten.

Robert og Kristen spiller Edward Cullen og Bella Swan i den populære ungdomsvampyrfilmen "Twilight". Under MTV-utdelingen vant filmen hele fem priser. Kysset mellom Bella og Edward vant i egen kategori.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Var hun rusa?