FAVORITTEN: Tilde Karlsen har best vinnerodds hos Bet24. Foto: www.froken.no
FAVORITTEN: Tilde Karlsen har best vinnerodds hos Bet24. Foto: www.froken.noVis mer

Er Tilde Norges vakreste?

Tippeselskapet Bet24 har Tilde Karlsen som sin Frøken Norge-favoritt.

Hvem vinner tittelen?


SEHER.NO: 21 nydelige jenter kjemper om å vinne årets Frøken Norge-konkurranse. Bet24 har Tilde Karlsen (17) som oddsfavoritt, men utelukker likevel ikke at noen av de andre jentene kan stikke av med seieren.


Tilde har lavest odds og gir deg tilbake syv ganger av pengene du satser. Hakk i hel følger Merete Tunheim Vang (20) og Kathrine Manseth Bjønholt (20) som begge har en odds på ni.


- Miss Norge er en av de mer spennende konkurransene å sette odds på. Sånn rett i forkant av tippeligastarten tror jeg det var greit for vår oddsavdeling å få lov til å titte på noe annet en statistikk. Noen "wow" og noen "oj" kom det nok, og det er langt ifra sikkert at oddsavdelingen har kommet frem med en objektiv vurdering av de forskjellige, ehm, objektene, sier Petter Tofte, markedssjef i Bet24.




 


 

 





Men selv om Tilde er utropt som en tidlig favoritt, men det er selvfølgelig langt fra sikkert at nettopp Bet24s favoritter kaprer tittelen og alle de flotte premiene.

 

Se alle semifinalistenes odds på Bet24s hjemmeside. (Gå inn på linken "Spill på Frøken Norge").





Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.