Tonje Frigstad:

Er «stuck» i Thailand

TV-profilen så seg nødt til å ta «One night in Bangkok».

STUCK PÅ TUR: Tonje Frigstad fikk Thailand-oppholdet ufrivillig forlenget. Foto: Privat
STUCK PÅ TUR: Tonje Frigstad fikk Thailand-oppholdet ufrivillig forlenget. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Den siste tiden har realityprofil og programleder Tonje Frigstad (22) vært i solfylte Thailand.

Opprinnelig skulle Frigstad vendt snuten hjemover mot Norge på tirsdag, men så tikket det inn en melding om at flyet hjem var kansellert.

Dermed ble det to ekstra dager i landets hovedstad, Bangkok, før 22-åringen får fly hjem onsdag.

Frigstad tenkte først at det var dårlig nytt. Hun hadde nemlig en jobb å rekke i Oslo. Men da den eneste muligheten var å ta «One night in Bangkok», bestemte hun seg for å gjøre det beste ut av situasjonen.

KRANGEL: Niklas Silseth Baarli forteller om hva som var den verste opplevelsen på Farmen kjendis. Video: Rød Løper Vis mer

- Bangkok er jo ikke akkurat en kjedelig by, det er jo masse å gjøre. På den ene dagen jeg har vært her, føler jeg at jeg har vært her en hel uke. Jeg føler jeg har opplevd så mye, og det har vært så mye rart som har skjedd, forteller hun når Se og Hør slår på tråden.

- Napper tak i meg

22-åringen, som ønsket å fylle dagene med opplevelser, startet dagen med en drink 300 meter over bakken. Deretter gikk ferden videre til et kjøpesenter.

STARTET DAGEN MED DRINK: Tonje Frigstad nøt en rosa drink 300 meter over bakken. Foto: Privat
STARTET DAGEN MED DRINK: Tonje Frigstad nøt en rosa drink 300 meter over bakken. Foto: Privat Vis mer

- Så kommer jeg ut, og der står det en taxisjåfør som nesten bare napper tak i meg inn i taxien! Og han spør om hvor jeg vil dra, og visste jeg ikke helt hvor, så jeg sa bare «floating market», forklarer Frigstad.

Hun hadde nemlig blitt tipset om det såkalte «flytende markedet» på Instagram, etter å ha etterspurt Thailand-tips på historiefunksjonen.

- Så jeg spurte: «Can you take me to the floating market?». Og plutselig har jeg sittet der en halvtime. Jeg spør om hvor lang tid det tar, og han snakker såvidt engelsk, så han viser meg Google Maps. Der står det at det er en og en halv time ekstra, forteller Bangkok-turisten.

TO TIMER: Det ble en to timers lang taxitur på TV-profilen. Foto: Privat
TO TIMER: Det ble en to timers lang taxitur på TV-profilen. Foto: Privat Vis mer

Etter en to timers lang kjøretur, kommer TV-profilen omsider frem til markedet.

- Du sitter i en lang båt. Og det er egentlig meningen at man skal sitte mange, men jeg hadde en helt båt for meg selv, for jeg reiste jo alene. Så man kjører rundt, så stopper man innom restauranter eller suvenir-butikker, så det er egentlig et marked langs en elv. Det var skikkelig fint!

FLYTENDE MARKED: Frigstad var turist på blant annet et flytende marked. Foto: Privat
FLYTENDE MARKED: Frigstad var turist på blant annet et flytende marked. Foto: Privat Vis mer

Etter å ha kikket rundt på markedet i et par timer, vendte Frigstad tilbake til taxisjåføren, som tok seg en blund mens han ventet på henne.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch Vis mer

- På vei hjem, så står det noen arabiske damer langs veien. Og han stopper og plukker de opp, fordi han mente at det ikke gikk flere taxier den veien. En liten taxigjeng på roadtrip, ler Frigstad.

Planene klare

Overfor Se og Hør forteller «Farmen»-profilen at en alenetur ga mersmak.

- Jeg kunne absolutt reist på tur alene en gang til, men for min del hadde det holdt i rundt tre dager. Man kan gjøre akkurat hva man vil, og er skikkelig fri. Man lærer masse om seg selv når man reiser alene.

Hun utdyper:

- Man lærer å finne ut av ting på egenhånd. Du har ingen å lene deg på. Det er du som finner ut om ting selv, og ser deg rundt på veien.

STAVERNFESTIVALEN: Nate Kahunhu forteller at spørsmål om kjærlighetslivet er det spørsmålet han får oftes, både fra journalister og andre. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Vis mer

Influenseren vil foreløpig ikke røpe årsaken bak turen, men forteller likevel at hun straks kan avsløre hva hun har holdt på med i Thailand.

Til tross for et fint opphold, har Frigstad allerede planene klare for hva som blir det første hun gjør på norsk jord:

- Spise pizza!

LES OGSÅ: Mistet bagasjen: - Alt kan kjøpes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer