Sofia og Pia Tjelta:

- Er stolt av henne uansett hva hun hadde gjort!

Mor og datter er aktuell i hver sin TV-serie i 2022.

SOFIA OG PIA TJELTA: Mor og datter Pia og Sofia Tjelta fotografert under Amandaprisen i Haugesund i 2019. FotoJan Kåre Ness / NTB
SOFIA OG PIA TJELTA: Mor og datter Pia og Sofia Tjelta fotografert under Amandaprisen i Haugesund i 2019. FotoJan Kåre Ness / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et nytt år er i gang, og det betyr heldigvis også premiere på mange nye serier som vi har ventet lenge på - og blant dem er «Lykkeland» sesong to på NRK og «Delete Me» sesong to på Viaplay.

I førstnevnte fiksjonssserie, som tar for seg det norske oljeeventyret i Stavanger på 70-tallet, spiller blant andre skuespiller Pia Tjelta (44), mens i sistnevnte serie er det datteren Sofia Tjelta Sydness (20) som har en av hovedrollene. Sofias far er skuespiller Kyrre Haugen Sydness (49).

KK møtte Pia Tjelta i forbindelse med presselanseringen av «Lykkeland» sesong to, og det er en tydelig stolt mor som nå ser datteren sin i oppfølgingssesongen av tenåringsdramaserien «Delete me», som vant beste foto og beste klipp under Gullruten i 2021.

- Hvordan er det for deg som mor, som har vært i skuespillerbransjen i en årrekke, å nå ha en datter om er på vei inn i samme bransje?

- Jeg har helt gitt opp å ha motstand på det, for jeg ser jo at hun elsker det så hardt. Jeg synes jo selv at jeg har verdens beste jobb! sier Pia til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer