<strong>SNART MAMMA IGJEN?:</strong> Etter at skuespiller Alyson Hannigan ble observert med noe som lignet på en liten gravidmage forrige uke, har gravidryktene begynt å svirre. Her er hun sammen med datteren Satyana på en lekeplass i Malibu, California for et par uker Foto: All Over Press
SNART MAMMA IGJEN?: Etter at skuespiller Alyson Hannigan ble observert med noe som lignet på en liten gravidmage forrige uke, har gravidryktene begynt å svirre. Her er hun sammen med datteren Satyana på en lekeplass i Malibu, California for et par uker Foto: All Over Press Vis mer

Er stjernen gravid igjen?

Alyson Hannigans mage setter i gang mamma-rykter

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Alyson Hannigan (37), kjent fra TV-serier som «How I Met Your Mother» og «Buffy - The Vampire Slayer», er snart aktuell med «American Pie»-oppfølgeren «American Reunion».

Nå spekulerer flere kjendismedier i om stjernen kanskje venter en annen slags oppfølger også - nemlig et barn nummer to!
 
Alyson ble fotografert sammen med ektemannen Alexis Denisof (35) og datteren deres Satyana (2) på Malibu Chili Cook Off fredag forrige uke, og ifølge E!Online så det da ut som at skuespilleren hadde en liten babymage.

«Hva tror dere, kanaliserer Alyson graviditeten til «How I Met Your Mother»-rollefiguren sin Lucy i virkeligheten? Eller forhaster vi oss - er skuespilleren bare stappmett etter å ha spist for mye chiligryte?» undrer nettstedet.

OK!magazine kaster seg også på graviditets-spekulasjonene og påpeker at den travle 37-åringen tydeligvis stortrives i mammarollen. Skuespilleren skrøt nemlig nylig av lille Satyana overfor magasinet.

- Hun er så voksen. Hun snakker som en foss og er vanvittig morsom. Hun er helt nydelig, har Alyson uttalt.

Se bildet av Alyson Hannigans mulige gravidmage på E!Onlines sider her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha barn - tør ikke føde  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer