UTSKREVET: Bryan Ferry måtte tirsdag undersøkes på sykehus etter å ha blitt rammet av en mystisk sykdom. Han er nå utskrevet og på bedringens vei.  Foto: SCANPIX
UTSKREVET: Bryan Ferry måtte tirsdag undersøkes på sykehus etter å ha blitt rammet av en mystisk sykdom. Han er nå utskrevet og på bedringens vei. Foto: SCANPIX Vis mer

Er skrevet ut fra sykehuset

Alt skal stå bra til med artisten.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske artisten Bryan Ferry (65), mest kjent som frontfiguren i «Roxy Music», er nå blitt skrevet ut fra sykehuset. Det melder Orange News.

- Etter å ha gjennomført noen tester for sikkerhets skyld, har Bryan nå blitt skrevet ut fra sykehuset, sier en kilde til Orange News.

Ferry måtte tirsdag kveld i gjennom en rekke tester på sykehuset etter at han ble mystisk syk. Popartisten skal ha følt seg i dårlig form en god stund og mente derfor det var tryggest å la seg undersøke av leger.

Ifølge ContactMusic befinner 65-åringen seg nå i sitt eget hjem, for å komme til hektene etter utskrivingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bryan Ferry mystisk syk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer