- Er singel, og trives med det

Artist Margaret Berger nedprioriterer kjærligheten de neste årene.

SINGEL: Margaret Berger prioriterer karrieren framfor kjæreste, men legger ikke skjul på at hun dater en del. Her fra en TV-opptreden i sommer.
SINGEL: Margaret Berger prioriterer karrieren framfor kjæreste, men legger ikke skjul på at hun dater en del. Her fra en TV-opptreden i sommer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist Margaret Berger (27) ble tidligere i år koblet til Dustin Hawke Willingham (27), som spiller amerikansk fotball for Trondheimsklubben Nidaros Domers.

Men til VG forteller Eurovision-deltakeren at hun prioriterer karrieren fremfor kjærligheten:

- Nå vil jeg si at jeg er singel, og trives med det. Jeg dater en del, men er en rotløs sjel som synes det er greit å ikke noe fast. Hadde jeg hatt kjæreste nå så hadde jeg nok vært en dårlig en, siden jeg har så lite tid til overs.

27-årigen forteller videre at hun ser for seg mann og barn en dag, men at fokuset hennes er rettet mot sitt kommende album.

- Jeg er en karrierekvinne som prioriterer det høyt, og slik blir det noen år fremover. Jeg ønsker meg jo selvfølgelig en familie, men akkurat nå er karrieren babyen min, sier den flotte trønderen.

Fredag denne uken slapp Margaret den første singelen «Human Race», på albumet «New Religion» som kommer i løpet av året.

LES OGSÅ: - Jeg er vanvittig forelsket akkurat nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer