Er sikker på at hun dør på scenen

Barfagre Dolly Parton har ingen planer om å pensjonere seg.

IKKE SCENESKREKK: Den verdenskjente sangerinnen Dolly Parton planlegger å dø på scenen. Her er den spreke 65-åringen avbildet under en konsert i 2008.  Foto: Stella Pictures
IKKE SCENESKREKK: Den verdenskjente sangerinnen Dolly Parton planlegger å dø på scenen. Her er den spreke 65-åringen avbildet under en konsert i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den frittalende sangstjernen Dolly Parton (65) har aldri lyst til å pensjonere seg, og er derfor overbevist om at hun kommer til å dø på scenen.

- Jeg har planer om å falle død om på scenen en dag - men ikke enda.

Innen den tid har nemlig country-legenden lyst til å gjøre en duett med den kontroversielle popartisten Lady Gaga (25).

- Jeg vil gjerne synge sammen med henne på en av hennes sanger - ville ikke det vært kult? Jeg var utagerende lenge før hun var det, og jeg har kledd meg «crazy» lenge før hun ble født. Så, jeg kan helt klart relatere meg til det hun holder på med, sier «9 to 5»-sangerinnen til nettstedet Contact Music.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sammenlikner seg selv med Hitler  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer