Er sangerinnen gravid?

Ektemannen klarte ikke å la være å ta på magen hennes...

KLARTE IKKE HOLDE HENDENE UNNA: Mel B`s ektemann Stephen Belafonte var svært opptatt av sangerinnens mage. Foto: All Over Press
KLARTE IKKE HOLDE HENDENE UNNA: Mel B`s ektemann Stephen Belafonte var svært opptatt av sangerinnens mage. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mel B (35) har alltid snakket åpent om det faktum at hun har et svært «sunt» sexliv. Og ut i fra disse bildene kan det se ut til at sangerinnen holder på en liten hemmelighet.

Da den tidligere «Spice Girls»-stjernen forlot Eva Longorias restaurant «Beso» i Hollywood i går kveld, klarte ikke hennes ektemann, Stephen Belafonte å holde hendene unna magen hennes. Noe som leder til spekulasjoner om at paret nå venter barn, melder Daily Mail.

I en superstram blå kjole, var Mel B og hennes ektemann gjennom tre år, svært kjærlige mot hverandre. De lo og holdt hender mens de vandret nedover gaten.

Såklart, det kan jo være at hennes ektemann bare følte for å berøre sin kone etter et par drinker, men Mel B`s avsløringer om at de har sex opptil flere ganger om dager, gjør at det ikke ville vært overraskende om paret snart hadde et stor nyhet å annonsere.

I en nylig opptreden på «Lopez Tonight» foralte Mel B at hemmeligheten bak hennes flotte kropp - er nettopp sex.

- Jeg og ektemannen min, vi er på samme alder, han er min bestevenn, så jeg antar at vi bare elsker å være sexgale sammen, sa hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Mel B saksøkt etter fototabbe