Emma Ellingsen:

- Er så drittlei menn

Influenseren er ferdig med dating - for denne gang.

GITT OPP: Ellingsen er lei av å jakte på kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GITT OPP: Ellingsen er lei av å jakte på kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag var det duket for årets Regnbuegalla, et stjernespekket og glitrende arrangement på Chateau Neuf i Oslo. Emma Ellingsen (21) og Noman Mubashir (48) hadde fått det ærefulle oppdraget å lose publikum gjennom kvelden.

Se og Hør var til stede for anledningen og slo av en prat med førstnevnte på den røde løperen. Ellingsen var tydelig på at hun gledet seg stort til å være vertinne for LHBT-samfunnet den kvelden.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Jeg er jo nervøs, det er jeg, men jeg tror det blir et superbra show med masse liv. Vi får det gøy og nervene mine går over så fort jeg kommer på scenen, fortalte hun med et stort smil.

Ferdig med dating

21-åringen, som debuterte som vertinne på prisutdeling den kvelden, fortalte til Se og Hør at hun har flere ting på gang om dagen. Hun kunne dessverre ikke røpe detaljer, men sa at hun håper hun også får debutert som skuespiller i 2023.

På spørsmål om hvordan det går med kjærligheten svarte hun raskt:

- Nei, nå har jeg avlyst alt med dating. Jeg har sagt til alle, eller ikke at det har vært mange, men de få som har vært, at jeg må fokusere på meg selv nå.

- Hvorfor det?

- Jeg er så drittlei menn rett og slett, jeg orker ikke, sa hun og la lattermildt til:

KUNNE IKKE GÅ: Emma Ellingsen forteller om den kjønnsbekreftende operasjonen i «Bloggerne». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Men vi får se hvor lenge det varer, jeg går veldig opp og ned på dette. Noen ganger tenker jeg: «Aldri mer dating», og andre ganger at jeg skal kjøre på.

Må være respektfull

På spørsmål om hva slags type mann hun eventuelt ser etter svarte Ellingsen at det er litt vanskelig å sette fingeren på.

- Jeg er en person som kan se en fyr og tenke: «Deg. Hvis vi to begynner å prate så hadde jeg blitt forelsket». Men når det gjelder utseende er det brunt hår og brune øyne jeg faller for veldig kjapt. Høy og mørk, sa hun med et lurt smil.

Men det er ikke bare utseende influenseren bryr seg om.

- Det er veldig viktig for meg at han er snill og respektfull overfor alle. At han er snill og ikke går til guttevennene sine og snakker dritt bare for å ha et samtaleemne liksom.

LES OGSÅ: - Vi har ikke råd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer