Anja Hammerseng-Edin:

- Er så bortskjemt at det er latterlig

«Mesternes mester»-aktuelle Anja Hammerseng-Edin letter på sløret om hvem som har best oversikt på hjemmebane.

BORTSKJEMT: Anja Hammerseng-Edin er ærlig om at kona Gro Hammerseng-Edin skjemmer henne bort. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BORTSKJEMT: Anja Hammerseng-Edin er ærlig om at kona Gro Hammerseng-Edin skjemmer henne bort. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere landslagsspiller Anja Hammerseng-Edin (38) er for tiden aktuell i «Mesternes mester» på NRK. Ekstra mye står trolig på spill for den tidligere håndballstjernen når hun nå skal kjempe om å gå av med seieren i det populære TV-programmet.

Kona, Gro Hammerseng-Edin (41), har nemlig tidligere vunnet den samme konkurransen, og ikke nok med det - hun var den aller første kvinnelige vinneren av «Mesternes mester».

NY POKAL?: Anja Hammerseng-Edin følger i konas fotspor. Hvis hun vinner «Mesternes mester», kan familien ende opp med to like pokaler i hjemmet sitt. Foto: Espen Solli / NTB
NY POKAL?: Anja Hammerseng-Edin følger i konas fotspor. Hvis hun vinner «Mesternes mester», kan familien ende opp med to like pokaler i hjemmet sitt. Foto: Espen Solli / NTB Vis mer

Det skapte naturligvis overskrifter og gjorde henne historisk.

Med Anjas velkjente konkurranseinstinkt er det derfor rimelig å tro at hun også går for gull i årets «Mesternes mester».

Det er klart for en ny sesong av «Mesternes Mester», og allerede i første konkurranse «90-graderen» ble den gamle rekorden knust. Video: NRK/Rød Løper Vis mer

Slik er det på hjemmebane

Det profilerte håndballparet, som er bosatt i Larvik, har to sønner sammen, en på ti og en på tre år.

I et nytt intervju med NRK røper Anja hvem som best klarte å holde fortet på hjemmebane mens den andre var med i «Mesternes mester».

- Det er 100-0 til Gro. Det er det ingen tvil om, sier Anja til NRK.

Håndballstjernen kan også avsløre at kona la frem 12 antrekk til sønnen Mio før hun satte seg på flyet for å delta i «Mesternes mester» i 2018.

- Jeg er så bortskjemt at det er latterlig, røper Anja overfor NRK.

«MESTERNES MESTER»: Dette fikk du ikke se på TV i finalen av «Mesternes Mester». Vis mer

- Innmari gode til å passe på meg

Ifølge den tidligere håndballstjernen merket også barnehagen at Gro var borte. Anja kan nemlig avsløre at de ansatte i barnehagen spurte om hun var alene hjemme med sønnen etter bare tre dager.

- Jeg merker at når jeg er hjemme alene med gutta, blir de herlige menneskene vi har rundt oss så innmari gode til å passe på meg. Jeg tror ikke Gro helt får den samme støtten, for alle tenker at det går bra, fortsetter Anja til NRK.

Etter at Anja la opp som håndballspiller i 2017 har hun jobbet med å veilede andre, både personlig og sportslig. Dette har hun gjort gjennom seminarer, fokustrening, meditasjon og coaching.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

At hun selv er en positiv sjel med mye fokus på tankesettet, kommer tydelig frem i alt hun gjør. Også i sosiale medier.

I forbindelse med at «Mesternes mester» er i gang, la hun nylig ut et Instagram-innlegg hvor hun ikke la skjul på at hun var takknemlig.

«Takknemlig. Det er det første jeg tenker på. Og ja, det høres rart ut sittende i en 90-grader, når det finnes utallige andre sittestillinger kroppen heller hadde takket ja til. Men det å få være med på dette, virkelig kjenne på idrettens magi igjen, det var gøy», var blant det hun skrev.

LES OGSÅ: Delte kjærlighets­erklæring til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer