Er rettssaken kjedelig, Lindsay?

Den skandaleomsuste skuespillerinnen hadde problemer med å holde øynene åpne i rettssalen.

SØVNIG: Lindsay Lohan så trøtt ut under rettssaken onsdag formiddag. Foto: All Over Press
SØVNIG: Lindsay Lohan så trøtt ut under rettssaken onsdag formiddag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken var skuespiller Lindsay Lohan (26) nok en gang innom rettssalen i Los Angeles.

«Liz & Dick»-stjernen er siktet for å ha løyet til politiet, etter at hun i fjor ble tatt for å ha krasjet en bil på Pacific Coast Highway i juni - ifølge 26-åringen var det nemlig ikke hun som satt bak rattet.

Noe det senere viser seg at det var nettopp det hun gjorde.

Stjernen, som for anledningen var ikledd en enkel sort kjole og skyhøye Louboutin-stiletter, satt naturlig nok ved siden av sin nye advokat Mark Heller, mens hun hørte på hva dommer Stephanie Sautner hadde å si.

Men det er mulig at Sautners prosedyre ikke var av det mest interessante slaget, for Lindsay Lohan hadde store problemer med å holde øynene åpne.

Dommeren fortalte stjernen at hun ikke må forvente å slippe fengselsstraff dersom juryen i denne saken frifinner henne... for senere i år starter en ny runde med rettssaker, da fordi Lindsay har brutt reglementet da hun ble prøveløslatt fra smykketyveri-straffen hun sonet i fjor.

- Jeg har mistet kontroll over livet mitt, har stjernen tidligere uttalt, og har innrømmet at hun har oppsøkt psykolog for å få bukt med problemene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer