FORELSKET: Venner av "Walk The Line"-stjernen Reese Witherspoon hevder det begynner å bli alvor mellom henne og Jake Gyllenhaal. Foto: All Over Press
FORELSKET: Venner av "Walk The Line"-stjernen Reese Witherspoon hevder det begynner å bli alvor mellom henne og Jake Gyllenhaal. Foto: All Over PressVis mer

Er Reese og Jake seriøse?

Reese Witherspoon og fem år yngre Jake Gyllenhaal har vært på date igjen - og denne gangen ble det mye flørting...

Hett par!


SEHER.NO: Hollywood-stjernene Reese Witherspoon (31) og Jake Gyllenhaal (26) gjør hva de kan for å skjule at de er et par, men ifølge People.com ble de nylig sett sammen på en restaurant i Los Angeles.


 - De var kosete. Det så veldig lekent ut, forteller en kilde som så skuespillerparet sammen inne på restauranten Il Sole.


En annen kilde, som skal være en venn av Gyllenhaal, forteller at paret har tilbrakt mer og mer tid sammen de siste månedene, og Jake skal også ha møtt Reeses to barn - Ava (7) og Deacon (3), som hun har med eksmannen Ryan Phillippe.


Selv om det bare er fem måneder siden Reese forlot ektemannen etter seks års ekteskap, kan det se ut som om forholdet til Jake er mer enn en vårflørt for Reese.