HUMORSUKSESS: Humurgruppen "Prima Vera" hadde stor suksess på 70 og 80-tallet, men endte i et bittert brudd mellom Jahn Teigen og Herodes Falsk. Foto: SCANPIX
HUMORSUKSESS: Humurgruppen "Prima Vera" hadde stor suksess på 70 og 80-tallet, men endte i et bittert brudd mellom Jahn Teigen og Herodes Falsk. Foto: SCANPIXVis mer

- Er redd for å få barn

Morens tidlige død preger fortsatt Herodes Falsk.

SEHER.NO: Kim Bård Roll Hansen (55) – bedre kjent som Herodes Falsk – er kjent som moromann og regnes som Norges første stand-up-komiker.

Selv har 55-åringen valgt å holde privatlivet unna offentligheten, men i mandagens utgave av talkshowet STUDIO 5 på kanal FEM, innrømmer han at grunnen til at han har valgt å ikke få barn, blant annet er fordi han har vært redd for å miste det.

- Det er på en måte litt riktig. Moren min døde va jeg var veldig ung. Det gjør at du faktisk blir sånn at du føler hele tiden at du ikke kan ta ting for gitt, forteller han.

Falsk har hatt stor suksess og reist mye, og mener at han ikke ville hatt samvittighet til å leve det livet han har gjort dersom han hadde hatt barn.

Komikeren ble for alvor kjent gjennom humorsuksessen "Prima Vera" på 70-tallet, som han innledet sammen med Tom Mathisen og Jahn Teigen (59).  

Men samarbeidet fikk en brå slutt, og trioen snakket ikke sammen på hele 15 år.

I 2008 kom boken "Om Jahn Teigen", hvor Teigen og Herodes Falsk begge gjorde et oppgjør med hva som skjedde. Falsk skrev blant annet at problemene oppsto kort tid etter at Teigen og Skorgan var blitt et par.

Mandag gjester Herodes Falsk talkshowet STUDIO 5 på kanal FEM, og der forteller 55-åringen at han fremdeles ikke har noe særlig kontakt med de tidligere kollegaene i "Prima Vera".

- Nei, det har vi ikke. Jeg fikk en tekstmelding fra Jahn hvor det sto ”Jeg har kjempesuksess”, forteller han.

- Han synger jo veldig mange av de låtene jeg har vært med å skrive, sier Falsk, som blant annet har skrevet ”Min første kjærlighet” og ”Adjø”, som Teigen har hatt stor suksess med.

Falsk forteller også at han synes han har svært mange selvsentrerte venner, uten at han vil nevne noen navn...

- Veldig mange av de jeg kjenner, de er ikke helt gode i toppen.
Se resten av Herodes Falsk sin prat med jentene i STUDIO 5 på FEM i kveld klokken 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor brøt de kontakten