Brigitte Nielsen:

Er redd folk skal tro hun er bestemoren til sin nyfødte datter

- Jeg kommer ikke til å følge henne til skolen.

BEKYMRET: Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen bekymrer seg over hva andre kommer til å tro når dattera vokser opp. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Den danske skuespilleren Brigitte Nielsen bekymrer seg over hva andre kommer til å tro når dattera vokser opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen (55) skapte nok en gang overskrifter da hun i juni avslørte at hun hadde fått sitt første barn sammen med sin 16 år yngre ektemann, Mattia Dessi (39).

Det bekreftet hun gjennom en offentlig uttalelse til People.

- Vi er overlykkelige over å kunne ønske vår vakre datter velkommen inn i livene våre. Det har vært en lang vei, men det har vært så verdt det. Vi har aldri vært mer forelsket, fortalte paret.

Datteren Frida kom til verden 22. juni.

Fra tidligere har Nielsen fire voksne sønner, Julian Winding (34), Killian Marcus Nielsen (28), Douglas Aaron Meyer (25), og Raoul Ayrton Meyer Jr (23).

Fødselen skjedde altså 23 år etter at Nielsen fødte sist. Dét gjør henne noe bekymret.

Vil ikke gjøre dattera flau

I et nylig intervju med People forteller 80-tallsstjernen at graviditeten og fødselen har fått henne til å føle seg ungdommelig igjen. Likevel er hun redd for hva andre vil tro når hennes nyfødte datter vokser opp.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

Et innlegg delt av Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen)

- Det er mulig jeg velger å ikke følge henne til skolen når den tid kommer. Det kan ektemannen min gjøre. Jeg orker ikke at folk skal si «er det bestemoren din som følger deg til skolen?» Jeg vil ikke få Frida til å føle seg flau, sier Nielsen til nettstedet.

Til tross for utfordringer rundt alderen, er likevel ikke Nielsen det minste bekymret for fremtiden.

Til People forteller 55-åringen at paret har store planer for årene som kommer.

- Jeg gleder meg veldig til å gjøre nye ting. Når vi ser på tv og det dukker opp noe gøy, pleier vi alltid å si «åh, det må vi gjøre med Frida», forteller hun og legger til:

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

Et innlegg delt av Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen)

- Vi ser veldig frem til årene framover. Vi vil reise mye med henne, og gjøre mye gøy. Jeg har fått et helt nytt kapittel. Et stort kapittel, sier hun.

23 år siden sist

Det var i et innlegg på Instagram i mai at den danske skuespilleren og modellen viste frem sin da voksende mage. Modellen bekreftet med det at hun ventet sitt femte barn.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Et innlegg delt av Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen)

- Familien er på vei til å bli større, skrev Nielsen til bildet, der flere av hennes følgere gratulerte paret.

Flere forhold

55-åringen har sin eldste sønn med den danske musikeren Kasper Winding (61). De to var gift fra 1984 til 1985.

Killian kom til verden da Nielsen var knyttet til den tidligere amerikanske fotballspilleren Mark Gastineau (61). De to yngste sønnene fikk hun derimot med skuespiller Raoul Meyer (58). De to var gift fra 1993 til 2005.

Frida har hun fått med den 16 år yngre italieneren Mattia Dessi, som hun har vært gift med siden 2006.

FIKK BARN: 16 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: 16 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gift med Stallone

Gjennom store deler av 80-tallet var Nielsen et yndet objekt i Hollywood. Hun har blant annet arbeidet for designere som Giorgio Armani og Gianni Versace.

I sine velmaktsdager var den danske skjønnheten blant annet forsidepike i Playboy og hadde prominente roller i store Hollywood-produksjoner, som «Rocky IV» (mot Sylvester Stallone og Dolph Lundgren) og «Red Sonja» (mot Arnold Schwarzenegger).

Bare 22 år gammel giftet den danske kvinnen seg med superstjernen Sylvester Stallone (72) og levde et liv bare de fleste kunne drømme om.

MODELL: Brigitte Nielsen har blant annet samarbeidet med store designere som Giorgio Armani og Gianni Versace. Her avbildet på forsiden av Playboy. Foto: Faksimile
MODELL: Brigitte Nielsen har blant annet samarbeidet med store designere som Giorgio Armani og Gianni Versace. Her avbildet på forsiden av Playboy. Foto: Faksimile Vis mer

I en periode framsto hun som kvinnen som hadde alt. Privat har Nielsen derimot slitt med store alkoholproblemer og mye usikkerhet.

I et intervju med Tyra Banks i 2008 snakket hun ut om de tøffe tidene.

- Det begynte tidlig i et av mine tidligere ekteskap. Jeg var ulykkelig og den eneste vennen jeg følte jeg kunne snakke med var en Jack Daniels-flaske, sa hun.

- Sjalu mann

For å skjule misbruket gjemte Nielsen alkoholflaskene overalt.

- I garasjen, under sengen, i garderoben og i BH-en min. Jeg gravde dem også ned i hagen, fortalte hun.

Skuespillerens turbulente forhold til Stallone var heller ikke langvarig. Og de to var bare gift fra 1985 til 1986.

- Sly var en veldig sjalu mann, som var besatt av å kontrollere meg. Jeg tror han giftet seg med kroppen min. Han lot en skulptør lage bordben til middagsbordet i krystall formet etter min kropp, hevdet Nielsen den gang.

Nielsen, som har vært innlagt på rehab flere ganger, innrømmet også at hun drakk hver eneste dag de to var gift.

- Skjedde noe merkelig

55-åringen har tidligere uttalt at det var hennes 16 år yngre ektemann som hjalp henne ut av den onde spiralen, bare få uker inn i forholdet deres som kjærester.

- FORLANGTE AT JEG SLUTTET: Brigitte Nielsen har tidligere fortalt at ektemannen hjalp henne å få livet på rett kjøl. Foto: NTB Scanpix
- FORLANGTE AT JEG SLUTTET: Brigitte Nielsen har tidligere fortalt at ektemannen hjalp henne å få livet på rett kjøl. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det skjedde noe merkelig rundt fem uker inn i vårt forhold. Mattia forlangte at jeg skulle slutte å drikke, hvis jeg ønsket å være i et forhold med ham. Det fikk meg til å forstå at han var oppriktig glad i meg. Hvis Mattia bare hadde vært sammen med meg på grunn av min berømmelse, så hadde han bare latt meg drikke, fortalte Nielsen i 2010.

Likevel har Nielsen vært plaget av usikkerhet når det gjelder ekteskapet med den unge italieneren.

- Jeg har aldri vært en sjalu type. Men det har jeg visst blitt med årene. I dag er jeg både sjalu og eiesyk, og min usikkerhet gjør at jeg bekymrer meg en hel del. Jeg er redd for at det skal komme en ung kvinne og stjele Mattia fra meg. Han er en ung, veldig pen mann, og jeg er en skilt firebarnsmor. Hva vil han egentlig med denne gamle kvinnen? sa Nielsen i et intervju med OK Magazine i 2010.

LES OGSÅ: - Jeg dreit meg ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer