- Er på randen av nervøst sammenbrudd innimellom

Calle Hellevang-Larsen innrømmer at det ikke er bare-bare å jobbe med Ylvis-brødrene.

HØYT TRYKK: Calle Hellevang-Larsen (t.v) er i høst tilbake som side-kick i «I kveld med Ylvis» sammen med Bård og Vegard Ylvisåker (t.h). Han sier at trioen nærmer seg nervesammenbrudd i blant, siden showet spilles inn så kort tid før sendetid. Foto: Stella Pictures
HØYT TRYKK: Calle Hellevang-Larsen (t.v) er i høst tilbake som side-kick i «I kveld med Ylvis» sammen med Bård og Vegard Ylvisåker (t.h). Han sier at trioen nærmer seg nervesammenbrudd i blant, siden showet spilles inn så kort tid før sendetid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Calle Hellevang-Larsen (36) slo igjennom med komiker-trioen Raske menn i 2005, men for tiden er han oftest å se som spilloppmaker i «I kveld med Ylvis» på TVNorge.

Sammen med Bård og Vegard Ylvisåker, som nyter godt av suksessen med superhiten «The Fox», underholder han TV-seerne to ganger i uken med elleville påfunn.

Men selv om 36-åringens jobb kan virke som en fest, avslører han overfor Dagbladet Magasinet hvor slitsomt det kan være å spille inn showet - samme dag som det sendes.

- Det er dager hvor alt blir kaotisk, og vi er på randen av nervøst sammenbrudd innimellom. Man har aldri følelsen av kontroll når man holder på med det her, forteller Hellevang-Larsen.

YNDLING: Calles mange påfunn er kjære innslag i humorprogrammet. Foto: Stella Pictures
YNDLING: Calles mange påfunn er kjære innslag i humorprogrammet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den muntre bergenseren tror imidlertid at det er en bra ting at det ene programmet vanligvis er ferdig nesten rett før det sendes på lufta.

- Showet får en slags nerve som er veldig deilig. Men man blir totalt utslitt etterpå.

- Det blir mye mer der og da enn hvis det var opptak og i kontrollerte former. For meg som kommer fra scenen, er det å foretrekke, understreker han overfor Dagbladet Magasinet.

«I kveld med Ylvis» sendes på TVNorge tirsdag og torsdag klokken 21.30.

LES OGSÅ: Ylvis-barna ble med pappa på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer