Niklas Baarli:

Er på flyttefot med kjæresten

Paret skal selge leiligheten de kjøpte sammen for to år siden - for å flytte over gaten.

FLYTTER: Niklas Baarli og forloveden Benjamin Silseth (t.v.) selger leiligheten etter to år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FLYTTER: Niklas Baarli og forloveden Benjamin Silseth (t.v.) selger leiligheten etter to år. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den ferskeste episoden av Niklas Baarli (30) og forloveden Benjamin Silseth (28) sin podkast, avslører paret at de er i full gang med leilighetssalg. De lufter blant annet frustrasjonen over at alle gjenstander som viser at det faktisk bor folk i leiligheten fjernes i forbindelse med visning.

- Meglere, hvem tror dere egentlig at dere lurer? Det er jo ingen som blir lurt, det er ingen som kommer hjem til oss og tenker «de har ingenting på benken, de har ikke tannbørster her engang. De klarer seg faktisk uten tannbørster», sier Baarli.

- Egentlig er det jævlig ekkelt, for da tenker folk at her bor det folk som ikke pusser tenner. Her bor det folk med tannstensånde hele tiden, svarer Silseth, før de funderer over hvor de har lagt sexleketøyene sine.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Flytter i november

I samme podkast-episode avslørte også komiker Magnus Devold (33) at han har fått seg kjæreste.

Baarli bekrefter til Se og Hør at de skal selge leiligheten de kjøpte på Løren i Oslo for to år siden.

- Vi selger leiligheten fordi vi ønsker å oppgradere litt, vi har mark i rumpa og faller åpenbart ikke til ro med en gang, sier han.

Radioprofilen kan også avsløre at de allerede har skaffet seg et nytt hjem.

- Vi har allerede kjøpt og flytter inn i den nye leiligheten i november, rett borti gaten. Så vi skal bære esker fra den gamle leilighet til den nye.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

30-åringen forteller at de trives godt på Løren, ettersom det er sentralt, men ikke midt i byen.

Leiligheten de nå bor i kjøpte de for 4 450 000 kroner i 2018, da det var nybygg. Den ligger nå ute til en million mer i prisantydning.

- Det er alltid litt vemodig å flytte, mest fordi man må pakke ned alt rasket igjen. Utover det er det egentlig ikke så vemodig, det er begrenset hvor knyttet man blir til en leilighet på to år, si. Også er det jo bare spennende med noe nytt, sier han.

Bryllupet utsatt

Paret forlovet seg også i 2018. Da gikk Baarli ned på kne i San Francisco. Planen var å gifte seg i år, men på grunn av coronapandemien måtte de som alle andre utsette ekteskapsplanene.

- Det er veldig kjedelig, men skal man først gifte seg, kan man ikke risikere at gjestene er nervøse, at man ikke kan ta helt av på dansegulvet på natta eller at man skal ende opp med skandaleoverskrifter fordi man ble for gira, og ikke overholdt reglene som vi alle skal. Så da virket det som det eneste fornuftige å utsette til neste år, forklarer Baarli.

VILT STUNT: Niklas Baarli er kjent for å by på seg selv. Det har han gjort en rekke ganger opp gjennom sin karriere, og under den årlige P3aksjonen, har det gått hardt utover utseendet hans. Vis mer

Podkasten - «Baarli og Benjamin går i terapi» - startet de nettopp i forbindelse med at de skulle gifte seg. Her har de en gjest hver uke som fungerer som parterapeut, hvor de skal renske opp i rusket som forhold gjerne fører med seg.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

De to ble sammen i 2011. Da var Baarli programleder i P3, Silseth programleder i NRK-programmet Trekant». Førstnevnte har nå fått ny jobb som reporter i «God kveld Norge», mens sistnevnte jobber som psykolog i Drammen.

LES OGSÅ: Kjendisbryllup på vent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer