Er Omer far til Jacksons barn?

- Han ber dem kalle han Michael...

FAR TIL BARNA?: Ifølge kilder har Omer fortalt Prince, Paris og Blanket at han er deres far. Her er nordmannen sammen med Prince og Paris.  Foto: Stella Pictures
FAR TIL BARNA?: Ifølge kilder har Omer fortalt Prince, Paris og Blanket at han er deres far. Her er nordmannen sammen med Prince og Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  I januar ble det kjent at Michael Jacksons norske bestevenn, Omer Bhatti, (25) har byttet navn til Omer Michael Bhatti som en siste hyllest til sin avdøde venn og mentor.

Siden Jacksons dødsfall i fjor sommer har det versert en rekke spekulasjoner om nordmannens forhold til poplegenden. Kilder hevdet blant annet at Omer egentlig er Michaels kjærlighetsbarn.

Både Omers familie, samt hans tidligere manager, Tor Helgeton, gikk imidlertid ut og benektet ryktene på det sterkeste i fjor høst.

De siste månedene har Bhatti bodd sammen med Jacksons tre barn, deres bestemor Katherine, samt flere andre familiemedlemmer på Hayvenhurst, noe som har vekket sterke reaksjoner blant Jackson-familiens venner.

At den norske 25-åringen nå er blitt som familiemedlem å regne, er imidlertid ikke det mest sjokkerende, skriver nettstedet Radar Online.
 
Ifølge kilder har nemlig Omer nå begynt å si at han er far til Michaels tre barn - Prince, Paris og Blanket, og kaller seg selv Michael når han er rundt dem.

- Omer har fortalt barna at han har forandret navn fra Omer Jamal Bhatti til Omer Michael Bhatti, og nå vil han at de skal kalle ham Michael, sier en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden har Omer også fortalt barna at han er deres far, at Michael har sent ham for å ta vare på dem og at han er en ekte Jackson.

- Han har infiltrert Jackson-familien på en måte mange finner forstyrrende og skadelig for barna, sier kilden videre.

Venner av familien frykter nå at 25-åringen utnytter barnas emosjonelle tilstand og at han utnytter Jackson-familien og deres formue.

- Prince har vist seg å være spesielt sårbar overfor Omer og hans påstander. Han har begynt å tro på det Omer sier, sier kilden.

- Det er rent oppspinn alt sammen. Jeg aner ikke hvem disse kildene er, men dette er ren sjalusi, sier Shaista Helen Aslan Bhatti, søstera til Omer Bhatti, til Dagbladet.

- Det er så drøyt. Han fortjener virkelig ikke å bli behandlet på denne måten. Omer er en flott god gutt, og dette gjør oss veldig vondt. Jeg skjønner ikke at folk kan skrive så mye sludder. Det som står skrevet er helt motsatt av sannheten.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Omer har byttet navn