- Er Norges Elton John

Blomster-Finn er som helten Elton en brillefin og blomstrende type. De to møttes i Oslo da Finn dekorerte superstjernens suite.

- Er Norges Elton John
Publisert
Sist oppdatert

Blomstrende popularitet!


"Blomster-Finn" Schjøll (57) har skravlet, sjarmert og til dels danset seg inn i alle tv-seeres hjerter siden nyttår. Under det direktesendte TV2-programmet "Skal vi danse?" har han valset rundt i nye, freidige antrekk med splitter nye briller til - hver eneste søndag!


- Jeg er sponset av Krogh Optikk. Hver uke har de levert nye, fantastiske innfatninger som har matchet både antrekk, dansepartner Lena og meg selv. Det er akkurat slik det bør være i showbiz! kvitrer Blomster-Finn tilfreds.  Men i går var det slutt. Da røk Lena og Finn ut av dansen.


Privat har også Finn skuffer og skap med alle slags fargerike, flotte og jålete briller. Denne interessen deler blomsterkunstneren med en annen jevnaldrende, glamorøs stjerne: Selveste Elton John (58).


- Jeg har faktisk møtt superstjernen. Sist han hadde konsert i Oslo, dekorerte jeg hotellsuiten hans og var på konserten etterpå. Jeg er stor fan og elsker musikken. Men han er kanskje litt mer beskjeden enn meg. Brillene mine er langt med outrerte, påpeker Finn.


Dansekjendisen forteller også at han oppsiktsvekkende nok er blitt tatt for å være Elton John flere ganger.


- Jeg husker blant annet at jeg satt på  kafè i London og flere ropte "Elton! Elton!" etter meg. Men jeg lignet nok mer da jeg var yngre, erindrer Finn, som i likhet med stjernen var gift med en kvinne før han fikk et nytt "syn" på livet. I dag lever begge sammen med sine menn.


- Jeg må vel erkjenne at Elton er noe mer musikalsk. Og så spiser han åpenbart mye mer enn meg, ler han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer