- Er Norges Elton John

Blomster-Finn er som helten Elton en brillefin og blomstrende type. De to møttes i Oslo da Finn dekorerte superstjernens suite.

- Er Norges Elton John
Publisert
Sist oppdatert

Blomstrende popularitet!

"Blomster-Finn" Schjøll (57) har skravlet, sjarmert og til dels danset seg inn i alle tv-seeres hjerter siden nyttår. Under det direktesendte TV2-programmet "Skal vi danse?" har han valset rundt i nye, freidige antrekk med splitter nye briller til - hver eneste søndag!

- Jeg er sponset av Krogh Optikk. Hver uke har de levert nye, fantastiske innfatninger som har matchet både antrekk, dansepartner Lena og meg selv. Det er akkurat slik det bør være i showbiz! kvitrer Blomster-Finn tilfreds.  Men i går var det slutt. Da røk Lena og Finn ut av dansen.

Privat har også Finn skuffer og skap med alle slags fargerike, flotte og jålete briller. Denne interessen deler blomsterkunstneren med en annen jevnaldrende, glamorøs stjerne: Selveste Elton John (58).

- Jeg har faktisk møtt superstjernen. Sist han hadde konsert i Oslo, dekorerte jeg hotellsuiten hans og var på konserten etterpå. Jeg er stor fan og elsker musikken. Men han er kanskje litt mer beskjeden enn meg. Brillene mine er langt med outrerte, påpeker Finn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer