<strong>NYE ABLEGØYER:</strong> Thomas Giertsen lover nye komiske situasjoner når den nye sesongen av hans komiserie «Helt perfekt» har premiere til høsten. Her er han avbildet i en scene fra serien. Foto: TVNorge
NYE ABLEGØYER: Thomas Giertsen lover nye komiske situasjoner når den nye sesongen av hans komiserie «Helt perfekt» har premiere til høsten. Her er han avbildet i en scene fra serien. Foto: TVNorge Vis mer

- Er nærmere sannheten enn jeg likte å tro

Thomas Giertsen ble overrasket da han så seg selv i «Helt perfekt». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Thomas Giertsen og Jon Øigarden nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Thomas Giertsen har denne høsten gjort suksess med komiserien «Helt perfekt» på TVNorge, hvor han skildrer det bisarre hverdagslivet til en rollefigur med samme navn som han selv.

Før serien - hvor også Giertsens virkelige svoger Jon Øigarden har en av rollene - hadde premiere, sa komikeren til Seher.no at TV-serien var en god blanding av oppspinn og virkelige situasjoner fra hans liv.

Men da han onsdag deltok på TVNorges vårlansering for å snakke om neste sesong av det populære programmet, avslørte han at han selv var blitt overrasket da han så seg selv på TV-skjermen.

- Han er nærmere sannheten enn jeg likte å tro på forhånd, sier Thomas om sin rollefigur til Seher.no, uten å gå nærmere inn på hvilke av de mange komiske situasjonene som han kjenner seg igjen i.

Han avslører imidlertid at det har vært mange flaue øyeblikk under innspillingen.

- Det å bli filmet i uverdige positurer naken, er jo så klart noe sånn man kjenner på. Men det kan også være psykologiske ting som går på personlighet som kan være vondt.

«Helt perfekt» ser du på TVNorge onsdager kl 21.30. Foreløpig er det ikke kjent når den nye sesongen vil få premiere.

Få full oversikt over dine favoritt-program i Seher.nos TV-guide!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke glad i å se meg selv på TV[obj:media:10333]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer