FARGERIKE: Både Maria og Mira trives i fargerike kjoler. Her fra den offisielle åpningsfesten i Beograd tidligere denne uka. Foto: SCANPIX
FARGERIKE: Både Maria og Mira trives i fargerike kjoler. Her fra den offisielle åpningsfesten i Beograd tidligere denne uka. Foto: SCANPIX Vis mer

Er Mira og Maria søsken?

Internasjonal presse tror at Mira Craig og Maria Haukaas Storeng er i slekt.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (28) og Mira Craig (25) sjarmerer alle i Melodi Grand Prix-sirkuser, og får stor oppmerksomhet av den internasjonale pressen i Beograd.

Mira og Maria har gjennom hele MGP-uken matchet hverandre i klesveien, og den pressefolkene tror nå at den populære duoen er i slekt.

- Vi får høre det hele tiden. Mange synes vi er helt like, og flere tror vi er søstre, sier Mira til VG.

Maria er glad for at Mira er med til Beograd som støtte, og de to er i løpet av kort tid blitt fotografenes yndlinger. De innrømmer også at de har blitt mer og mer like i klesveien den siste tiden.

- Vi liker samme type klær, og er ikke redde for fremheve former og kvinnelighet. Men vi har nok blitt litt inspirert at hverandre også, sier Maria.

Men er klesvalgene avtalt?

- Ja, de gangene vi skal opptre sammen avtaler vi på forhånd hvilke farger og hvilken stil vi skal gå med. Vi vil ikke at den ene skal være pyntet, hvis den andre er casual. Det må se godt ut ved siden av hverandre, forklarer Mira.

Se intervju med Maria dagen etter at finaleplassen var sikret nedenfor:

[obj:media:6441]LES OGSÅ: Marias kjole lurer deg!