KAN HA AVSLØRT AV HUN VENTER TVILLINGER: Under en julekonsert i New York omtalte Mariah Carey sitt kommende barn, som «de». Foto: All Over Press
KAN HA AVSLØRT AV HUN VENTER TVILLINGER: Under en julekonsert i New York omtalte Mariah Carey sitt kommende barn, som «de». Foto: All Over Press Vis mer

Er Mariah gravid med tvillinger?

Kan ha avslørt en stor overraskelse angående gravititeten, ved en glipp...

Publisert
SEHER.NO: Den gravide sangerinnen Mariah Carey (40) promoterer i disse dager sitt nye julealbum «Merry Christmas II You». Idet hun fortalte at hennes nye sanger var dedikert til hennes førstefødte - så kan hun også ha avslørt en stor overraskelse angående gravititeten, ved en glipp.

- Jeg håper bare at de ikke ender opp med å hate julen, sa Carey ifølge PerezHilton.

- «De»? Wow, betyr dette at hun skal ha tvillinger?, skriver Perez.

Det var i oktober at Mariah og hennes ektemann Nick Cannon (29) bekreftet at de ventet sitt første barn.

Popstjernen innrømmet at hun og ektemannen er ekstatiske over graviditeten, og at de ble «svært emosjonelle» da de fikk beskjeden.

Carey, som tidligere har fortalt at hun har opplevd en spontanabort, ville ikke avsløre når barnet kommer til verden, men fortalte at de gledet seg veldig.

- Den største gaven i verden er å få et barn, sa Cannon.

Babyen - eller babyene - forventes å bli født i vår.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nesten umulig å få superstjernene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer