Iman Meskini:

- Er lykkeligst når jeg er sammen med deg

«SKAM»-stjernen på eksotisk ferie i Tyrkia.

PÅ BRYLLUPSREISE: «SKAM»-stjernen Iman Meskini (22) giftet seg 12. juni i år. Nå er hun på reise i Tyrkia sammen med ektemannen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ BRYLLUPSREISE: «SKAM»-stjernen Iman Meskini (22) giftet seg 12. juni i år. Nå er hun på reise i Tyrkia sammen med ektemannen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juni tok «SKAM»-stjernen Iman Meskini (22) «alle» på senga da hun annonserte at hun hadde giftet seg med kjæresten Mourad Jarrari i full hemmelighet. Først etter vielsen som foregikk både i Oslo rådhus og i moskeen, fikk offentligheten vite at den populære skuespilleren hadde gitt sitt «ja» til kjæresten gjennom et år.

Nå har det gått en knapp måned siden den hyggelig bryllupsnyheten kom - og nå ser det absolutt ut til at paret nyter tiden som nygift ektepar.

De siste dagene har Meskini - som ble et kjent fjes for det norske folk for sin rolle som «Sana» i den populære ungdomsserien «SKAM - nemlig lagt ut en rekke romantiske Instagram-bilder fra bryllupsreisen som hun for tiden befinner seg på sammen med kjæresten.

For et par dager siden la 22-åringen ut et bilde med bildeteksten «honeymoon» - på norsk «bryllupsreise», fra en strand ved kysten i det sørvestlige Tyrkia.

Romantiske bilder

Meskini har lagt ut en rekke bilder fra andre steder i Tyrkia, deriblant byen Patara - hvor hun har delt et bilde av sine egne og ektemannens bein på en sanddyne - med solnedgangen som går ned over havet.

- Føl verden under føttene dine, har skuespilleren skrevet til sine over 600 000 følgere på Instagram.

Meskini har også delt en hyggelig selfie av seg selv og den ferske ektemannen fra Patara - og på bildet smiler ektemannen til kameraet mens Meskini virker svært fornøyd og lager trutmunn mot kjærestens fjes.

- Jeg er lykkeligst når jeg er med deg, skriver «SKAM»-skuespilleren under bildet.

Det ser absolutt ut til at det nygiftede paret nyter ferien og hverandre på bryllupsreisen i Tyrkia. Meskini har også delt flere andre bilder fra den svært eksotiske turen - mange av dem i naturskjønne omgivelser, på stranden eller på restaurant.

Også ektemannen Mourad har delt bilder fra bryllupsreisen med sin kjære kone - blant annet en romantisk bildeserie med en video av solnedgangen over Patara-stranden.

NYGIFT: Iman Meskini giftet seg 12. juni, og nå er hun på en romantisk bryllupsreise i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Iman Meskini giftet seg 12. juni, og nå er hun på en romantisk bryllupsreise i Tyrkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hemmelig bryllup

Det tok altså bare en knapp måned fra bryllupet mellom Meskini og Mourad sto, før det bar ut på bryllupsreise for det ferske ekteparet. 12. juni ga paret hverandre sine ja i en «hemmelig» seremoni i både Oslo rådhus og i moskeen.

Paret hadde da holdt forholdet skjult for offentligheten siden de møttes for første gang i juni 2018 - fordi de ikke ønsket å bli påvirket utenfra.

- I dag giftet jeg meg med min aller beste venn, min sjelevenn, min største kjærlighet som jeg nå kan kalle min ektemann, skrev Meskini på Instagram på bryllupsdagen.

Etter bryllupet kunne en lykkelig Meskini fortelle Se og Hør at de nå sparer penger til å arrangere en gigantisk bryllupsfest med venner og familie.

- Nå begynner vi å spare til et stort nok bryllup som kan romme alle våre familiemedlemmer og venner, sa hun, og fortsatte:

- Derfor har vi gjort det enkelt denne gangen med å vie oss i Rådhuset og deretter i moskeen, for så å ha større fest senere. Samtidig som vi ser etter en leilighet å flytte inn sammen i, sa Meskini.

KLINEHISTORIE: Ulrikke Falch røper hvilken kvinnelig influenser hun klinet med på fjorårets Elle-fest. Video: Mariann Habbestad / Dagbladet TV. Vis mer

Mange jern i ilden

I ukene etter bryllupet har både «SKAM»-stjernen og ektemannen delt mange romantiske bilder fra den store bryllupsdagen i juni - blant annet fra selve seremonien og transporten til og fra bryllupslokalene.

Meskini var for dagen klassisk antrukket i en elegant kjole med blonder.

I årene etter «SKAM»-suksessen har 22-åringen hatt mange jern i ilden. Etter at innspillingen var over i juni 2017, var hun i førstegangstjenesten, hvor hun var stasjonert i Luftforsvaret.

Etter det begynte den nygiftede 22-åringen å studere Midtøsten-studier på Universitetet i Oslo. Meskini har også tilbrakt fire måneder i Amman i Jordan hvor hun har tatt et utvekslingssemester i forbindelse med studiene på universitetet.

Den populære stjernen har også vært å se i den siste sesongen av kjendisversjonen av «71 grader nord».

LES OGSÅ: Se de nye bildene av bursdagsprinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer