Er Kylie Jenner (17) forlovet?

Reality-kjendisen viste fram ny ring på DEN fingeren.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til 17 år gamle Kylie Jenner, som er kjent fra reality-serien «Keeping Up With The Kardashians». Etter at hun og kjæresten Tyga (25) ble et par tidligere i år, har ting nemlig skjedd med et knips for reality-baben.

I februar ble det kjent at hun og ettbarnsfaren har kjøpt hus sammen i Los Angeles, og nå kan alt tyde på at 25-åringen har gitt kjæresten ring på fingeren. 

Kylie Jenner postet nemlig flere bilder på Instagram av sin nye gullring, som er plassert på ringefingeren, og flere av 17-åringens følgere spekulerer nå i om gullringen er en forlovelsesring. 

GULL SOM GLITRER: Denne uken la Kylie ut bilder av sin nye manikyr, og avslørte også at hun har fått gullring på ringefingeren. Foto: SipaUSA
GULL SOM GLITRER: Denne uken la Kylie ut bilder av sin nye manikyr, og avslørte også at hun har fått gullring på ringefingeren. Foto: SipaUSA Vis mer

«Omg omg, tenk om hun er forlovet», et det én som skriver i kommentarfeltet.

Den 25 år gamle rapperen, som har sønnen King (2) fra et tidligere forhold, er allerede tatt inn i varmen i Kardashian-familien, og han var en selvskreven gjest da Kardashian-klanen innviet påskenhøytiden med påskegudstjeneste i deres lokale kirke i Los Angeles i april.

INN I VARMEN: Rapperen Tyga og sønnen King (2), som han har fra et tidligere forhold, var invitert med da Kardashian-familien feiret påskehøytiden med gudstjeneste i Los Angeles. Her er de to og Tygas kjæreste Kylie Jenner, på vei inn til gudstjenesten. Foto: Broadimage
INN I VARMEN: Rapperen Tyga og sønnen King (2), som han har fra et tidligere forhold, var invitert med da Kardashian-familien feiret påskehøytiden med gudstjeneste i Los Angeles. Her er de to og Tygas kjæreste Kylie Jenner, på vei inn til gudstjenesten. Foto: Broadimage Vis mer

- De er jordnære og ansvarsfulle

I et intervju med Access Hollywood har storesøster Kim Kardashian (34) fortalt at Kylie og Kendall Jenner (19) er svært jordnære til tross for at de er født inn i kjendistilværelsen.

- De vokser opp med et liv fylt av privilegier, men de er begge veldig ansvarsfulle. Kylie er 17. Det er flere som spør: går hun ikke på skole? Jo, hun får undervisning hjemme. Så, hun går på skolen hver eneste dag, uttalte Kim til programleder Bill Bush nylig.

Kylie har foreløpig ikke kommentert forlovelsesryktene. 

LES OGSÅ: Kylie Jenner innrømmer leppefiksing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer