Khloé Kardashian:

Er Khloé forlovet?

Realitystjernen dukket opp med en gigantisk ring på fingeren.

GIGANTISK RING: Khloé ble lille julaften observert med en massiv ring på fingeren, og fansen spekulerer nå på om det kan være snakk om en forlovelsesring. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB
GIGANTISK RING: Khloé ble lille julaften observert med en massiv ring på fingeren, og fansen spekulerer nå på om det kan være snakk om en forlovelsesring. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB Vis mer
Publisert

2020 har vært et år som har inneholdt så mangt. Virus, presidentvalg, grottefest, corona-kjeft, smittesporing og vaksinering.

I kjendisverdenen har det imidlertid også vært andre ting som har fått oppmerksomhet. Året har blant annet vært en gigantisk babyboom, både i Norge og i utlandet, og det har inneholdt flere forlovelser enn man kan telle på egne hender.

Nå kan det også se ut til at den yngste Kardashian-søsteren, Khloé (36), kan smykke seg med en forlovelsesring på fingeren. Eller kan hun det?

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Fjorårets største utroskandale

I løpet av året som har gått har det blitt spekulert heftig på om Khloé og Tristan Thompson (29), som sto for fjorårets største utroskandale, har funnet tilbake til hverandre.

I 2018 fikk paret sitt første barn sammen, da de kunne ønske datteren True Thompson (2) velkommen til verden. Kort tid før fødselen ble Tristan fanget på film mens han var utro mot Khloé. I februar 2019 ble han sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

PENGER: Flere spekulerer i om timingen av Jordyn Woods nyeste kleskolleksjon er tilfeldig. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Forlovelsesrykter

De to eksene har de siste månedene likevel klart å opprettholde en fin tone for å samarbeide om datterens oppdragelse, og det har lenge versert nye romanserykter om eksparet.

I juli verserte det rykter om at de to skulle ha funnet tilbake til hverandre. Tre måneder senere skrev amerikanske medier at de offisielt var sammen igjen.

Nå kan det også se ut til at paret er forlovet, skal vi tro de nyeste bildene av Khloé, som først ble publisert av TMZ.

FORLOVET?: Denne ringen ble den yngste Kardashian-søsteren observert med. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB
FORLOVET?: Denne ringen ble den yngste Kardashian-søsteren observert med. Foto: Rymi / Patriot Pics / BACKGRID USA / NTB Vis mer

Lille julaften ble nemlig realitystjernen observert med en gigantisk ring, på korrekt finger, mens hun var ute og gjorde ærend med datter og ekskjæresten.

Bildene er tatt i Boston, der Tristan bor for øyeblikket for å spille basketball for Boston Celtics. Tidligere spilte han for Cleveland Cavaliers.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Ikke en forlovelsesring

Bildene fikk umiddelbart forlovelsesryktene til å svirre, og fans var overbevist om at paret nå har tatt det neste steget i forholdet. Det var imidlertid helt til en kilde fortalte til Us Weekly at det ikke var sant.

- Det er ikke en forlovelsesring. Hun har ofte på seg en ring på den fingeren, sa kilden.

Paret har imidlertid verken avkreftet eller bekreftet en eventuell forlovelse, og det er derfor fremdeles en mulighet for at ringen kan være av type forlovelse.

Ifølge Us Weekly vil realitystjernen splitte tiden sin den kommende tiden, og hun og datteren kommer til å befinne seg både hjemme i Calabasas i California, og i Boston.

- Khloé og Tristan kommer til å klare seg fint. De kommer til å bo sammen i Boston og Los Angeles. Tristan har virkelig endret oppførsel og fokuserer på Khloé og True, sa en kilde til Us Weekly i november.

LES OGSÅ: Langer ut om Kardashian-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer