Er Katy Perry og John Mayer sammen igjen?

Ekskjærestene forlot gallaaften i New York hånd i hånd. Se video!

SEOGHØR.NO: Etter bruddet mellom John Mayer (35) og Katy Perry (28) i våres har det svirret rykter om både gjenforening og nye romanser rundt det forhenværende stjerneparet.  

Mandag denne uken blusset spekulasjonene rundt de to opp igjen, da de ble fotografert sammen på en gallatilstelning i New York.

Mayer og Perry skal ha ankommet festen på The Waldorf Astoria hver for seg, men ifølge UsWeekly satt rockeren og popstjernen ved samme bord under gallamiddagen.

- Det var et stevnemøte. Under middagen så Katy og John på hverandre som om de var de to eneste i rommet. Katy smilte konstant og John hvisket stadig ting i øret hennes.

- Ved noen anledninger var ansiktene deres så nærme hverandre at det så ut som de skulle kysse, men de gjorde det ikke. De var svært intime og virket veldig forelsket, forteller en av de andre gjestene til UsWeekly.
 
Se video av de to turtelduene i videovinduet øverst i saken!

Storsjarmøren Mayer kysset derimot vakre Perry på kinnet, og etter «Paper Dolls»-sangerens opptreden mot slutten av kvelden, forlot han og «I Kissed A Girl»-sangerinnen festen sammen - hånd i hånd.

Katy Perry avslørte nylig i et intervju med magasinet Vogue at hun fortsatt er forelsket i den syv år eldre musikeren. Kanskje mandagens stevnemøte er starten på en ny romanse mellom de to?

LES OGSÅ: - Han dumpet meg via en SMS