Er Kate Moss gravid?

Kate Moss sang med Pete Doherty. Bærer hun også hans barn?

KLINER TIL: Pete og Kate vil gifte seg - fordi hun venter barn! Foto: Stella Pictures
KLINER TIL: Pete og Kate vil gifte seg - fordi hun venter barn! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gravid?

SEHER.NO: Tidligere i uken sjanglet Kate Moss full på scenen for å synge duett med Pete Doherty i Babyshambles. Nå skriver Sunday Mirror at hun er gravid!

Kanskje var det supermodellenes egen måte å feire de glade nyhetene på...?

Det er Pete Dohertys onkel som har fortalt Sunday Mirror at Pete og Kate skal bli foreldre.

- Jeg har snakket med Pete to ganger om babyen som er på vei, og han har bekreftet at Kate er gravid, sier onkelen i avisa.

Onkel Phil ble oppringt fra Italia der Pete og hans band nå opptrer. Seher.no kan vise bilder fra deres ville konsert i Firenze - hvor en synlig beruset Kate sjanglet opp på scenen for å synge med kjæresten.

Phil Doherty skal være svært nær med sin rebelske nevø - i allfall frem til han nå forteller Sunday Mirror om skandaleparets hemmeligheter...

- Det er på grunn av barnet at de vil gifte seg så fort som mulig, sier onkel Phil.

Selv om stjerneparet,  særlig Pete Doherty, må legge om livet hvis de får barn, så er det ikke en helt fremmed verden for dem. Kate har datteren Lila Grace (4)  fra et tidligere ekteskap, mens Pete egentlig skal betale barnebidrag for en tre år gammel sønn fra en het natt med en groupie...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer