BLIR FORLELDRE?: Kate Moss og Pete Doherty gikk tett sammen under hele Glastonbury-festivalen og prøvde ikke å skjule sine følelser for hverandre. Foto: All Over Press
BLIR FORLELDRE?: Kate Moss og Pete Doherty gikk tett sammen under hele Glastonbury-festivalen og prøvde ikke å skjule sine følelser for hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Er Kate Moss gravid?

Ferske bilder kan tyde på at Pete Doherty snart går fra bandet Babyshambles til baby på hjemmebane...

SEHER.NO: Den vanligvis så glamorøse modellen Kate Moss (33) hadde dratt på seg gummistøvler og fornuftige klær, da hun stilte opp i regnværet på Glastonbury-festivalen for å høre kjæresten spille.

Men Kates nye stil klarte ikke å skjule en stor kul på magen, som har fått hele Storbritannia til å lure på om hun venter sitt første barn med  narkotika-elskeren Pete (28).

Paret har tidligere annonsert at de vil gifte seg til sommeren, men mange tviler på at skandaleombruste  "heroin-Pete" og "kokain-Kate" er de beste rollemodellene for et barn.

Allerede i oktober 2006 kom de første meldingene om at paret gikk i lykkelige omstendigheter, men så langt har alt blitt avfeid som spekulasjoner.

Verken Moss eller Doherty har  så langt kommentert de ferskeste bildene.

Kate har datteren Lila Grace fra et tidligere forhold, mens Doherty har sønnen Astle med eks-kjæresten Lisa Moorish.

LES OGSÅ: Eddie er far til Mel Bs datter.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.