Er Jordan gravid?

Ektemannen hinter til at noe kan være på gang...

GRAVID?: Jordans ektemann hintet til at en baby kan være på vei for glamourmodellen. Her er hun fra innspillingen av serien «What Katie Did Next», fra en episode som ble sendt 25. mars. Foto: Stella Pictures
GRAVID?: Jordans ektemann hintet til at en baby kan være på vei for glamourmodellen. Her er hun fra innspillingen av serien «What Katie Did Next», fra en episode som ble sendt 25. mars. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price (31), bedre kjent som Jordan, kan være gravid. I hvert fall om man skal tro ektemannen Alex Reid (34), som nylig hintet til at noe kan være på gang.

Under en TV-opptreden i programmet «This Morning» fikk han spørsmål om han hadde gjort reality-stjernen gravid, og da latet han som han åpnet en glidelås på sine egne lepper, og svarte på mystisk vis:

- Kanskje, kanskje ikke.

Reid og Price har den siste tiden snakket flere ganger om at de har et ønske om å få barn sammen.

- Vi prøver å få en baby. Men jeg har mensen nå, ikke det at dere ønsker å vite akkurat det, sa Katie for en måneds tid siden ifølge Mirror.

Under det samme intervjuet gjorde glamourmodellen en tabbe. Da hun skulle si meg og Alex, kom hun til skade for å si meg og Pete (Price var tidligere gift med Peter André, red. anm.). Dette klippet ble spilt på direkten for Alex da han ble intervjuet, men han tok det hele med knusende ro.

- Det plager meg ikke i det hele tatt. Man snakker i det ene øyeblikket om Pete og så glipper det ut av deg. Alle har gjort det en gang, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ønsket ikke å gifte meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer