- Er Jessica Biel gravid?

Ryktene svirrer etter «7th Heaven»-gjenforening.

VENTER BARN?: De siste par ukene har det svirret rykter om Jessica Biel venter barn. Foto: All Over Press
VENTER BARN?: De siste par ukene har det svirret rykter om Jessica Biel venter barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble skuespillerne fra TV-serien «7th Heaven» gjenforent for første gang på åtte år.

Til stede var alle hovedpersonene: Jessica Biel (32), Stephen Collins (66), Catherine Hicks (63), Beverley Mitchell (33), Barry Watson (40) og David Gallagher (29). Den eneste som manglet var Mackenzie Rosman (24).Collins, som spilte Eric Camden i den populære serien, foreviget gjenforeningen på Twitter, der han la ut et bilde av hele gjengen.Men etter at bildet ble lagt ut, begynte mange å spekulere i om Jessica Biel venter barn med Justin Timberlake. Ibtimes.com skriver at det var flere som la merke til magen til stjernen, som angivelig var større enn vanlig.«Det skjedde noe virkelig fantastisk i går kveld, og hjertet mitt banker veldig hardt. Elsker de menneskene mer enn jeg klarer å forklare. Vi manglet bare Mackenzie. Jeg føler meg så velsignet, som har disse menneskene i livet mitt», skrev Beverley Mitchell på Twitter etter gjenforeningen.Er det én ting som er hundre prosent sikkert, er det at Mitchell for tiden venter barn. Men nettstedet skriver at Biel skal ha avslørt sin egen babynyhet ved middagsbordet under gjenforeningen, og at hun samtidig ba om at det skulle holdes hemmelig.Derfor lurer enkelte på om det er det Mitchell siktet til da hun skrev at noe fantastisk skjedde.Nye bilder av Biel, som nettsiden UsMagazine.com har fått tak i, viser også at superstjernen holder seg for magen, noe som ikke akkurat bidrar til at ryktene forsvinner.Biel har ikke kommentert ryktene selv.LES OGSÅ: Nå er de i den syvende himmel igjen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer