VENTER BARN?: De siste par ukene har det svirret rykter om Jessica Biel venter barn. Foto: All Over Press
VENTER BARN?: De siste par ukene har det svirret rykter om Jessica Biel venter barn. Foto: All Over PressVis mer

- Er Jessica Biel gravid?

Ryktene svirrer etter «7th Heaven»-gjenforening.

SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble skuespillerne fra TV-serien «7th Heaven» gjenforent for første gang på åtte år.

BLIR DE FORELDRE?: Det spekuleres i om Justin Timberlake og Jessica Biel skal bli foreldre, men paret har ennå ikke kommentert ryktene selv. Foto: All Over Press
BLIR DE FORELDRE?: Det spekuleres i om Justin Timberlake og Jessica Biel skal bli foreldre, men paret har ennå ikke kommentert ryktene selv. Foto: All Over Press Vis mer

Til stede var alle hovedpersonene: Jessica Biel (32), Stephen Collins (66), Catherine Hicks (63), Beverley Mitchell (33), Barry Watson (40) og David Gallagher (29). Den eneste som manglet var Mackenzie Rosman (24).

Collins, som spilte Eric Camden i den populære serien, foreviget gjenforeningen på Twitter, der han la ut et bilde av hele gjengen.

Men etter at bildet ble lagt ut, begynte mange å spekulere i om Jessica Biel venter barn med Justin Timberlake. Ibtimes.com skriver at det var flere som la merke til magen til stjernen, som angivelig var større enn vanlig.

«Det skjedde noe virkelig fantastisk i går kveld, og hjertet mitt banker veldig hardt. Elsker de menneskene mer enn jeg klarer å forklare. Vi manglet bare Mackenzie. Jeg føler meg så velsignet, som har disse menneskene i livet mitt», skrev Beverley Mitchell på Twitter etter gjenforeningen.Er det én ting som er hundre prosent sikkert, er det at Mitchell for tiden venter barn. Men nettstedet skriver at Biel skal ha avslørt sin egen babynyhet ved middagsbordet under gjenforeningen, og at hun samtidig ba om at det skulle holdes hemmelig.

Derfor lurer enkelte på om det er det Mitchell siktet til da hun skrev at noe fantastisk skjedde.

Nye bilder av Biel, som nettsiden UsMagazine.com har fått tak i, viser også at superstjernen holder seg for magen, noe som ikke akkurat bidrar til at ryktene forsvinner.

Biel har ikke kommentert ryktene selv.


LES OGSÅ: Nå er de i den syvende himmel igjen!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.