Emilie Voe Nereng:

- Er jeg sånn?!

TV-profilen reagerer på seg selv i «Kompani Lauritzen».

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på Kompani Lauritzen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en sesong av «Kompani Lauritzen» er over, og det var Marius Skjelbæk (31), Emilie Enger Mehl (28), Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26) som kunne smykke seg som årets finalister.

Se og Hør kan riktignok ikke avsløre hvem som stikker av med seieren - men uansett utfall møtes de aller fleste deltakerne fra årets sesong til en storslått fest i Oslo lørdag, for å feire siste episode.

ELSKET DET: Da Emilie Voe Nereng var på inne på Kompani Lauritzen styrte kjæresten instagrammen hennes. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Da Emilie Voe Nereng møter Se og Hør, kan hun fortelle at hun ble overrasket over hvordan hun oppførte seg da hun så episodene av «Kompani Lauritzen».

GOD TRIO: Emilie Nereng (t.h.) sammen med Emilie Enger Mehl og Marius Skjelbæk på finalefesten til årets «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GOD TRIO: Emilie Nereng (t.h.) sammen med Emilie Enger Mehl og Marius Skjelbæk på finalefesten til årets «Kompani Lauritzen». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

«Flink Pike»

På spørsmål om hvordan det har vært å se seg selv på TV, forteller Nereng at det har vært gøy, men også litt skremmende.

- Fordi jeg har tenkt hele tida at jeg er ganske selvbevisst og vet hvordan jeg reagerer i ulike situasjoner, men å få se «flink pike» in action på TV, det er nesten skummelt.

Nereng forteller videre at hun var klar over at hun er pliktoppfyllende og liker å gjøre det bra, men at det var i så stor grad, det overrasket 26-åringen.

- Og spesielt første uken, da jeg begynner å skrive vaskelister og sånn «Fint om alle vi kan sette oss sammen og …». Altså … er jeg sånn?

- Var du redd for å bli den irriterende elevrådsrepresentanten?

- Jeg ble jo det. Men jeg begynte jo å gi litt mer f med tiden, og likevel forbedret jo det normen min der inne. Så jeg lærte jo at jeg må ikke være «suck up» for å være flink, erkjenner hun.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deepfake, en metode som er mye brukt i porno, er tatt i bruk i onsdagens episode. Video: TV 2 Vis mer

Uteblir fra festen

Selv om de aller fleste deltakerne fra årets sesong er til stede på kveldens finalefest, er det flere som glimrer med sitt fravær.

Se og Hør kunne tidligere denne uken avsløre at Lydia Gieselmann (29) eller Daniel Franck (47) ikke skulle være til stede på festen. For førstnevnte, som til vanlig bor i Trondheim, ble det rett og slett logistikk og tett tidsskjema som holdt henne tilbake. Det samme gjelder Franck.

Lørdag ble det imidlertid også kjent at finalist Rikke Isaksen heller ikke deltar.

- Jeg må jobbe, så jeg får dessverre ikke vært med. Det er litt kjipt, men sånn er det. Det blir nok flere muligheter til å møte gjengen, forteller hun.

27-åringen jobber for tiden på en fiskebåt i nord, og er nå på tampen av årets fiskesesong.

Heller ikke obersten selv, Dag Otto Lauritzen (65), er å se på finalefesten. Se og Hør får opplyst av TV 2 at han nyter ferie i Spania.

LES OGSÅ: - Var i dårligst fysisk form av alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer