Emilie Voe Nereng:

- Er jeg sånn?!

TV-profilen reagerer på seg selv i «Kompani Lauritzen».

FLINK PIKE: Emilie Voe Nereng ble overrasket over å se seg selv på Kompani Lauritzen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Celina Morken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en sesong av «Kompani Lauritzen» er over, og det var Marius Skjelbæk (31), Emilie Enger Mehl (28), Rikke Isaksen (27) og Emilie Voe Nereng (26) som kunne smykke seg som årets finalister.

Se og Hør kan riktignok ikke avsløre hvem som stikker av med seieren - men uansett utfall møtes de aller fleste deltakerne fra årets sesong til en storslått fest i Oslo lørdag, for å feire siste episode.

Da Emilie Voe Nereng møter Se og Hør, kan hun fortelle at hun ble overrasket over hvordan hun oppførte seg da hun så episodene av «Kompani Lauritzen».

«Flink Pike»

På spørsmål om hvordan det har vært å se seg selv på TV, forteller Nereng at det har vært gøy, men også litt skremmende.

- Fordi jeg har tenkt hele tida at jeg er ganske selvbevisst og vet hvordan jeg reagerer i ulike situasjoner, men å få se «flink pike» in action på TV, det er nesten skummelt.

Nereng forteller videre at hun var klar over at hun er pliktoppfyllende og liker å gjøre det bra, men at det var i så stor grad, det overrasket 26-åringen.

- Og spesielt første uken, da jeg begynner å skrive vaskelister og sånn «Fint om alle vi kan sette oss sammen og …». Altså … er jeg sånn?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer