HAR EID VÅPEN I 44 ÅR: Brad Pitt er vant til å ha et våpen i hånda. Her fra filmen Mr. & Mrs. Smith. Foto: All Over Press
HAR EID VÅPEN I 44 ÅR: Brad Pitt er vant til å ha et våpen i hånda. Her fra filmen Mr. & Mrs. Smith. Foto: All Over PressVis mer

- Er ikke trygg uten et skytevåpen i huset

Brad Pitt fikk sin første hagle som 6-åring.

SEOGHØR.NO: Brad Pitt (50) har i mange filmer vist seg som en dyktig skytter i filmene sine. Det kan komme av at han er godt vant med våpen fra det private.

VÅPEN I HUS: Pitt sier han ikke føler seg trygg dersom han ikke har et våpen i huset. Foto: All Over Press
VÅPEN I HUS: Pitt sier han ikke føler seg trygg dersom han ikke har et våpen i huset. Foto: All Over Press Vis mer
LOKALBEFOLKNINGEN FORTVILER: I By The Sea spiller Brad Pitt mot Angelina Jolie for første gang på ti år. Men deler av lokalbefolkningen på Malta er ikke fornøyde. Foto: Supplied by LMK/All Over Press
LOKALBEFOLKNINGEN FORTVILER: I By The Sea spiller Brad Pitt mot Angelina Jolie for første gang på ti år. Men deler av lokalbefolkningen på Malta er ikke fornøyde. Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

I et nytt intervju avslører Pitt at han fikk sitt første våpen som seksåring.

- Det er en overgangsrite der jeg vokste opp, der man arver dine forfedres våpen. Broren min fikk pappa sin hagle, og jeg fikk bestefar sin, da jeg gikk i barnehagen, sier han ifølge UsMagazine.com.

Han hadde fyrt av våpenet da han var åtte år gammel.

- Det positive er at faren min lærte oss å ha en dyp respekt for våpenet, forteller Pitt.


I intervjuet fortalte stjernen også at han ikke føler seg trygg hjemme uten at det er et våpen i huset. Det er det ikke første gang han sier.

- Noen synes kanskje det er rart, men jeg føler meg bedre når jeg har et våpen. Jeg føler ikke at huset er helt trygt om jeg ikke har et skytevåpen gjemt et eller annet sted. Det er sånn jeg tenker, sa han til Daily Mail i 2012.

Pitt og kona, Angelina Jolie (39), bor sammen med sine seks barn, Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Knox og Vivienne.Den siste tiden har de skapt raseri på Malta, der de spiller inn Angelinas film «By the sea». Blant annet fortviler dykkerbransjen fordi superparet har gjort krav på landets bukter.

- Brad og Angelina begynte å spille inn scener i august, og statsministeren sa at buktene ville være stengt i noen få dager. Nå planlegger de å bli her til november. Høysesongen vår er mellom september og oktober, så de har rett og slett tatt over buktene midt i høysesongen. Det er dramatisk for dykkermiljøet, sa Donna Hayler-Montague, eier av dykkersenteret Bubbles.


LES OGSÅ: Brad og Angelina skaper raseri på Malta