Khloé Kardashian:

Er ikke til å kjenne igjen

Kommentarene hagler inn etter nye bilder av reality-stjernen.

FÅR KRITIKK: I mange år har Khloé fått ros for å være naturlig, imotsetning til de andre i familien. Nå kritiseres hun for det motsatte. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: I mange år har Khloé fått ros for å være naturlig, imotsetning til de andre i familien. Nå kritiseres hun for det motsatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (35) er et av verdens største kjendisnavn, og derfor faller det naturlig at folk følger med på hver bevegelse hun gjør.

Posisjonen hun har fått har gjort det vanskelig for «Keeping up with the Kardashian»-stjernen å gjøre livsendringer uten at det oppdages - kanskje spesielt forandringer på kroppen.

Tidligere har Khloé vært åpen om at hun har fikset på utseendet, men én ting hun i all tid har benektet å ha fikset på er nesen sin.

Fansen er overbevist

Allerede i januar omtalte internasjonale kjendismedier rykter om en rekke kosmetiske inngrep Khloé skal ha gjennomgått - deriblant neseoperasjon.

Da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli, avkreftet hun at nesen var operert.

35-åringen forklarte at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden konturering.

- En av mine favoritting å gjøre er å konturere nesen min, men det stresser meg litt. I virkeligheten og på kamera med refleksjoner og lys ser alt annerledes ut. Så noen ganger når jeg konturerer nesen min i virkeligheten kan jeg tenke at det ser så bra ut, men på bilder kan jeg se gal ut, uttalte Khloé i videoen.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Til tross for at Khloé avkreftet ryktene så sent som i juli, skrev Se og Hør i august at det nok en gang stormet rundt reality-stjernen. Fans var da overbevist om at hun har operert seg. Disse anklagene forsterket seg nylig etter noen av hennes siste Instagram-bilder.

- Hva har du gjort med ansiktet ditt? kommenterer en under de ferske bildene.

- Gud, ansiktet ditt har vært gjennom så mange operasjoner at det er overveldende, skriver en annen.

- Noe ser annerledes ut hver gang hun legger ut et bilde, LOL, kommenterer nok en Instagram-bruker.

- Er det der virkelig Khloé? Jeg kan ikke gjenkjenne henne, mener en fjerde.

UGJENKJENNELIG: Lil' Kim omtales ofte som et skrekkeksempel på at plastisk kirurgi kan gå for langt. Her er hun avbildet i 2019, og sammen med Mariah Carey i 1997. Foto: NTB scanpix
UGJENKJENNELIG: Lil' Kim omtales ofte som et skrekkeksempel på at plastisk kirurgi kan gå for langt. Her er hun avbildet i 2019, og sammen med Mariah Carey i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer

Noen Instagram-brukere går såpass langt at de sammenligner de nye bildene av Khloé med stjernene Lil' Kim (45) og Michael Jackson, som begge er kjent for en rekke plastiske operasjoner.

Se bildene under og vurder selv!

Nå (trykk pil til høyre på bildet for å se flere):

View this post on Instagram

Hydrated and Healthy!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Før:

View this post on Instagram

DMV Vibes

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Enig i ryktene

Vår skjønnhetsekspert i Se og Hør og Aller Media, Cecilie Krogh, sier seg enig med fansen som mener at Khloé har gjort endringer på nesen sin.

- Det er mye som kan skjules og fremheves ved hjelp av en godt påført sminke, påpeker hun.

EKSPERT: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh Sundbø viser deg hvordan du lager den ultimate treningsfletten. Vis mer

Videre forteller Krogh at hun likevel må skuffe alle som ønsker Khloés resultat ved hjelp av sminke.

- Plastisk kirurgi er eneste veien til denne nesen, konkluderer hun etter å ha sett en bred variasjon av gamle og nye bilder av reality-stjernens ansikt.

Har vurdert neseoperasjon

Selv om Khloé Kardashian i skrivende stund ikke har innrømmet at hun har fikset på nesen, er det ikke usannsynlig at bekreftelsen kommer en gang i fremtiden.

Tidligere har stjernen nemlig innrømmet at det er noe hun en dag kommer til å gjøre, fordi hun tenker på det «hver dag».

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Har hun operert nesen sin eller er det bare en skikkelig bra konturering? spurte en fan i kommentarfeltet på Instagram-bildet ovenfor.

Khloé bestemte seg for å svare på kommentaren med følgende innrømmelse:

- En dag tror jeg at jeg kommer til å ta en (operasjon, journ.anm), fordi jeg tenker på det hver dag. Men jeg er redd, så foreløpig handler alt om konturering, svarte hun da, ifølge Cosmopolitan.

KARDASHIAN: Dette skjedde da Khloé Kardashian skulle male med sin tidligere svoger, Scott Disick. Video: TV2 Sumo. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

LES OGSÅ: - Derfor vil hun ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer