Khloé Kardashian:

Er ikke til å kjenne igjen

Kommentarene hagler inn etter nye bilder av reality-stjernen.

FÅR KRITIKK: I mange år har Khloé fått ros for å være naturlig, imotsetning til de andre i familien. Nå kritiseres hun for det motsatte. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: I mange år har Khloé fått ros for å være naturlig, imotsetning til de andre i familien. Nå kritiseres hun for det motsatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian (35) er et av verdens største kjendisnavn, og derfor faller det naturlig at folk følger med på hver bevegelse hun gjør.

Posisjonen hun har fått har gjort det vanskelig for «Keeping up with the Kardashian»-stjernen å gjøre livsendringer uten at det oppdages - kanskje spesielt forandringer på kroppen.

Tidligere har Khloé vært åpen om at hun har fikset på utseendet, men én ting hun i all tid har benektet å ha fikset på er nesen sin.

Fansen er overbevist

Allerede i januar omtalte internasjonale kjendismedier rykter om en rekke kosmetiske inngrep Khloé skal ha gjennomgått - deriblant neseoperasjon.

Da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli, avkreftet hun at nesen var operert.

35-åringen forklarte at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden konturering.

- En av mine favoritting å gjøre er å konturere nesen min, men det stresser meg litt. I virkeligheten og på kamera med refleksjoner og lys ser alt annerledes ut. Så noen ganger når jeg konturerer nesen min i virkeligheten kan jeg tenke at det ser så bra ut, men på bilder kan jeg se gal ut, uttalte Khloé i videoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer