SINGEL: I februar kunne Lene Alexandra Øien avsløre at forholdet med forloveden Karl Erik Overn hadde tatt slutt. Nå ønsker hun å fokusere på andre ting i livet. Foto: Henning Jensen/ Se og Hør
SINGEL: I februar kunne Lene Alexandra Øien avsløre at forholdet med forloveden Karl Erik Overn hadde tatt slutt. Nå ønsker hun å fokusere på andre ting i livet. Foto: Henning Jensen/ Se og Hør Vis mer

Lene Alexandra etter bruddet:

- Er ikke så god på kjærlighet

Etter den brutte forlovelsen ønsker Lene Alexandra å fokusere på andre ting i livet.

Publisert

I fjor sommer kunne Lene Alexandra Øien (37) avsløre at hun hadde funnet kjærligheten med Karl Erik Overn (29). Etter kort tid ble de to både samboere og forlovet.

Men lykken skulle ikke vare. I februar avslørte Lene Alexandra at forholdet hadde tatt slutt.

I et innlegg på Instagram skrev hun følgende:

«Brudd er aldri gøy. Når man møter noen, forelsker seg og forlover seg gjør man det fordi det der og da føles rett og man ønsker leve sammen resten av livet i gode og onde dager. Det ble ikke slik».

I ettertid er innlegget blitt fjernet.

- Ikke så god på kjærlighet

Fredag møtte Se og Hør Lene Alexandra på Jan Thomas (52) og kjendis-DJ Jan Gunnar Solli (37) sin Coachella-fest på Aker Brygge.

Der kunne hun avsløre at hun i dag har det bra, og fokuserer på andre ting i livet.

- Jeg ønsker ikke å snakke om gutter og kjærlighet og sånne ting. Det er jo tydeligvis noe jeg ikke er så veldig god på.

HAVFRUE: Da Lene Alexandra ankom Coachella-festen fredag, var hun kledd som en havfrue. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HAVFRUE: Da Lene Alexandra ankom Coachella-festen fredag, var hun kledd som en havfrue. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Er du på jakt etter ny kjærlighet?

- Jeg tror jeg heller skal gjøre mer av det jeg er god på, så det blir litt andre ting, flirte Lene Alexandra.

- Hadde gitt opp kjærligheten

Øien var i begynnelsen av 20-årene da hun dukket opp i offentligheten for første gang, henholdsvis i «Idol» i 2003 og «Robinsonekspedisjonen» året etterpå.

Siden har hun blant annet jobbet både som glamourmodell og artist, før hun nå har startet karriere som personlig trener og livsstilscoach.

View this post on Instagram

Jeg tror på at ernæring er framtidens medisin. Neste lørdag holder jeg foredraget «Livet med magetrøbbel» på @kostholdskonferansen_larvik . Jeg er på ingen måte noen ekspert på Mage og tarm lidelser, men jeg kommer til å dele mine personlige erfaringer og snakke om hvordan jeg holder min Ulcerøs Kolitt i sjakk. I fjor var jeg gjest i salen. I år står jeg på scenen. Jeg er takknemlig over muligheten og føler meg privilegert som får dele scene med så mange dyktige fagfolk og snakke om noe jeg virkelig brenner for. Trening og kosthold har vært min lidenskap siden jeg fikk lidelsen Ulcerøs Kolitt 14 år gammel. Jeg fikk beskjed om at hvis jeg ikke tok 6 tabletter hver dag kunne jeg få kreft. Dette gjorde at jeg ble meget nysgjerrig og sulten på kunnskap allerede i 14 års alderen. Dette måtte da være mulig å holde i sjakk med en sunn livsstil? Jeg har prøvd, feilet og erfart mye. Store deler av livet har jeg holdt sykdommen i sjakk ved å ta de rette valgene når det kommer til kosthold og livsstil og dette deler jeg gledelig videre. I 2018 havnet jeg akutt på sykehus med kraftig forstoppelse. Jeg fikk beskjed fra legen at jeg aldri kom til å bli frisk og måtte gå med den oppblåste magen for resten av livet. Først gikk jeg helt i kjelleren og følte livet mitt var over. Jeg fikk mye støtte fra dere som følger meg❤️Så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville tro på det han sa. Jeg valgte å tro at dette kunne løses ved å gjøre noen endringer. Samtidig ba jeg om en ny lege og han var mer av den positive typen og sa jeg kom til å bli frisk. Det ga meg håp🙏🏻 Jeg glad jeg turte stole på meg selv og ikke valgte tro på det den første legen sa. Da jeg delte et innlegg om sykdommen min slo det rekord på likes og kommentarer på min Instagram. Dette var tydeligvis et tabu og mange skrev til meg og takket meg for at jeg delte. Hvorfor deler jeg? Jeg liker bryte ned tabuer og jeg vil bidra til andres økt livskvalitet. Jeg tror på å dele kunnskap og erfaringer så det blir mer åpenhet og flere får hjelp. Dette er en viktig sak. Uten helsen er vi sjanseløse. Sammen er vi sterkere💪🥦🥕 Sveip til høyre og se forskjell fra jeg var syk februar 2018 til februar 2019 hvor jeg er mer i balanse 👉🏻

A post shared by 🧜🏼‍♀️LENE ALEXANDRA (@lenealexandra) on

Da hun i fjor sommer avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med Overn, kunne hun blant annet fortelle til Se og Hør at han også både er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper og har blant annet studert ved NTNU.

«Jeg visste seriøst ikke hva jeg ville ha, og hadde gitt opp kjærligheten. Så dukket han opp fra nowhere og da skjønte jeg hva jeg ville ha, og hva jeg trengte i en mann», skrev hun den gang til sine mange tusen følgere.

Fra God Kveld Norge på TV 2 Vis mer

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, sa hun.

Det skulle altså likevel ikke bli de to.

Høsten 2017 tok også Øiens forrige forhold slutt etter kort tid. Øien og Stian Lindblad (41) hadde vært kjærester i få måneder etter å ha møtt hverandre den samme våren.

- Jeg klarer ikke å sjonglere både karriere og forhold. Stian fortjener noen som har tid til han og kan gi han den kjærlighet og omsorg han trenger. Jeg velger å fokusere på karrieren framfor kjærligheten nok en gang, uttalte hun den gang til Se og Hør.

LES OGSÅ: Lene Alexandra legger seg flat etter kritikkstorm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer