Er ikke redd for hva kritikere vil mene

I kveld har «Hjem» - NRKs nye dramasatsning - premiere.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I kveld er det sesongstart på NRKs nye dramasatsning «Hjem», som handler om tre kvinner som finner ut at de er halvsøstre da deres felles far - bygda Vestfossens store country-konge - dør.

Jannike Kruse (37) spiller eldstesøster Annika, og har brukt mye tid på å jobbe med rollen.

- Hun har sittet i armkroken min i halvannet år, og hun har blitt en nær venninne som jeg føler veldig sterkt for og som jeg prøver å ta vare på. Men absolutt ikke en som jeg tror det ville vært populært å skifte ut Jannike med, sier hun til Seoghør.no Weekend.

Kruse, kjent fra blant annet filmen «En ganske snill mann», er ikke redd for hva kritikere og synsere vil mene om TV-serien - så lenge lokalbefolkningen i Vestfossen er fornøyd.

- Mange går kanskje rundt og er redd for kritikk fra synesere, men jeg må si at jeg var aller mest spent på om de fra Vestfossen syntes vi brakte rettferdighet til stedet deres, og det fikk jeg følelsen av at de var glad for. Jeg har fått veldig mange fine tilbakemeldinger, så jeg håper det har gått hjem, avslutter hun.

Søstrene til Kruse blir spilt av «90 minutter»-aktuelle Kaia Varjord (34) og musikalartist Heidi Ruud Ellingsen (27).

Se resten av intervjuet med Kruse i Seoghør.no Weekend øverst i saken, og bruk Seoghør.nos TV-GUIDE for å sjekke ut når serien starter i kveld!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jannike Kruse påstår hun er ekstremt dårlig på dating

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer