POPULÆR: Sophie Elise har vært med i alle tre sesongene av TV-programmet "Bloggerne". Her er hun sammen med kollegaene (f. v.) Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Chioma Anugweje og Marna Haugen.  Foto: Scanpix
POPULÆR: Sophie Elise har vært med i alle tre sesongene av TV-programmet "Bloggerne". Her er hun sammen med kollegaene (f. v.) Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Chioma Anugweje og Marna Haugen. Foto: ScanpixVis mer

- Er ikke redd for at jeg vil angre

Sophie Elise avslører at hun ikke ser på tatoveringene sine som noen «big deal».

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (20) har med årene blitt et kjent TV-fjes med «Bloggerne» og deltagelse i «Mitt dansecew» på CV-en, men først og fremst er den søte nordlendingen én av Norges mest populære bloggere.

FORNØYD: – Det er den rareste og mest interne tatoveringen jeg vet om, skriver Sophie Elise om sin nye vennskapstatovering. Foto: Privat
FORNØYD: – Det er den rareste og mest interne tatoveringen jeg vet om, skriver Sophie Elise om sin nye vennskapstatovering. Foto: Privat Vis mer

sin personlige blogg deler hun det meste med sine ivrige lesere – og det gjelder selvfølgelig også bilder av sine mange tatoveringer.

20-åringen har flere mindre tatoveringer, blant annet en diamant på fingeren og en «full» Hello Kitty på innsiden av underleppen, og et par større.

Nå har hun igjen foreviget noe i blekk, og denne gangen ble det en vennskapstatovering sammen med barndomsvenninnen Anne-Sofie.

Saken fortsetter under bildet.


I et nytt blogginnlegg viser Isachsen frem sin nye kroppskunst, som hun beskriver som veldig intern.

«Det gir vel ikke så mye mening for dere, gjør det vel? Helt ærlig gir det ikke mening for oss heller, det er bare noe vi har kalt hvernadre i alle år. Jeg er iallfall toøyd og hun er enøyd», skriver hun.

På spørsmål fra Se og Hør om hun er redd for at hun vil angre på tatoveringene sine i fremtiden, er det klar tale fra Harstad-jenta.

– Nei, det er jeg ikke redd for overhodet. Jeg ser ikke på det som en «big deal».

LES OGSÅ: Måtte velge mellom kjæresten og bloggen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.