TESTET KUNNSKAPENE: Latteren satt løst da Paradise-jentene Cathrine Tinnesand og Tine Helene Valle konkurrerte mot hverandre i spørreprogrammet «Quiz Show» på TV 2. Foto: TV 2
TESTET KUNNSKAPENE: Latteren satt løst da Paradise-jentene Cathrine Tinnesand og Tine Helene Valle konkurrerte mot hverandre i spørreprogrammet «Quiz Show» på TV 2. Foto: TV 2Vis mer

- Er ikke Obama statsminister?

Latteren satt løst da Paradise-jentene konkurrerte i spørreprogram på TV. Se video!

Se hvordan det gikk da Paradise-jentene konkurrerte i spørrekonkurranse nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Deltakerne i realityserien «Paradise Hotel» fikk tidligere denne uken mye oppmerksomhet, da kun en av jentene og en av guttene husket at USAs president Barack Obama representerer det demokratiske partiet.

Tine Helene Valle (23) - som var en av jentene som ikke klarte svaret under «Miss Paradise» på hotellet - innrømmet derfor at hun heller ikke hadde store forhåpninger om seier, da hun i mars prøvde seg mot realitykollegaen Cathrine Tinnesand (24) i TV 2-programmet «Quiz Show».

-Allmennkunnskapen suger, og jeg fikk ikke så gode karakterer på skolen heller, men jeg skal prøve. Jeg gjør dette fordi det er morsomt, sier hun og ler.


Men etter Obama-tabben i «Paradise Hotel», har glamourmodellen lært seg hvem han er, etter å ha fått betenkningstid.

- Han er statsminister, er han ikke? Du må ikke spørre om sånt! Nei vent, han er president. I USA!, sier hun med et smil til Seher.no.

Tine - som tidligere har sagt til Seher.no at hun ønsker å fylle på ytterligere 400 gram i tillegg til de 1,2 kiloene hun allerede har lagt inn i brystene, sier hun ikke bryr seg om at hun kan bli stemplet som «dum og deilig» av andre folk.

- Ofte sier folk til meg etter at jeg har snakket med dem, at de aldri skal dømme en jente med blondt hår og store pupper igjen. Men kanskje begynner de å lure nå, hvis jeg ikke kan svare så mye, ler hun.

«Quiz Show» sendes mandag til fredag på TV 2 kl. 10.


Se hvordan det gikk da Paradise-jentene konkurrerte i spørrekonkurranse nederst i artikkelen!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

LES OGSÅ: - Jeg har fått masse støtte[obj:media:8530]