Abubakar «Abu» Hussain:

- Er ikke noe mellom oss

Under premieren av «Norges nye megahit» var det flere som la merke til én spesiell detalj.

GAMMEL KJENNING: For den observante seer, la man merke til en tidligere kjenning blant publikum da Abu Hussain sang sin låt under premieren av «Norges nye megahit». Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN/HASLE (Se og Hør): Lørdag gikk tidenes første sending av «Norges nye megahit» av skaftet, i studioet hvor «Skal vi danse» tidligere holdt til.

Og det er nettopp dette konseptet som har tatt over stafettpinnen for det populære danseprogrammet, og konkurrerer dermed om seerne mot NRK-suksessen «Maskorama».

Der skal seks kjendiser konkurrere om å lage Norges nye landeplage, med god hjelp av fagfolk. Og programmets aller første utstemte deltaker ble Odd-Magnus Williamson, som ikke fenget nok med låten «Sylvi Girl», om Frp-leder Sylvi Listhaug.

Med det kom det også inn en utfordrer - internett-kjendis Oskar Westerlin - som skal konkurrere med de fem andre kjendisene neste lørdag.

RYKER: Det var Odd Magnus Williamson som røk ut av den første episoden av «Norges nye megahit». Video: TV2 Vis mer

Vant kvelden

Den som fikk aller høyest score av Dagbladets anmelder, Abubakar «Abu» Hussain, fortalte Se og Hør under sendingen at han ble veldig positivt overrasket over terningkast fem.

- Det er veldig gøy å høre!

I anmeldelsen står det blant annet:

«Endelig en som ser ut til å passe inn i den rollen han har fått utdelt i dette programmet. Kveldens mest troverdige!».

På spørsmålet om det blir karrierebytte på 34-åringen nå, svarer han:

- Det gjør det mest sannsynlig ikke, jeg holder meg til humor. Det er gøy å komme ut av komfortsonen, av og til. Dette er veldig ut av komfortsonen min, jeg er ikke så glad i å stå på scenen. Men det var bare godt å få gjort det, sa han fornøyd.

ROMANSERYKTER: Kameraene vekslet mellom Abu og hans kjærlighetserklæringer, og en ukjent kvinne i salen. Foto: Espen Solli / TV 2
ROMANSERYKTER: Kameraene vekslet mellom Abu og hans kjærlighetserklæringer, og en ukjent kvinne i salen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Filmet mystisk kvinne

Under opptredenen av låten «Hjertet går bang», en veldig romantisk låt, gikk TV 2-kameraet ofte nært inn på en kvinne i salen. Helt på slutten av opptredenen, rett etter at Abu sier «jeg elsker deg, baby», fylles skjermen av denne kvinnen.

MYE OPPMERKSOMHET: Therese Sivertsen (t.v.) fikk mye oppmerksomhet fra TV-kamerane da Abu framførte låta «Hjertet går bang». Foto: Skjermdump TV 2 Play
MYE OPPMERKSOMHET: Therese Sivertsen (t.v.) fikk mye oppmerksomhet fra TV-kamerane da Abu framførte låta «Hjertet går bang». Foto: Skjermdump TV 2 Play Vis mer

Etter litt detektivarbeid kunne Se og Hør avsløre hvem denne kvinnen var. Kompisen og tidligere reality-deltaker Mayoo Indiran var nemlig i salen for å heie på Abu, og det var hans bedre halvdel, Therese Sivertsen, som fikk ekstra TV-tid lørdag.

Men ved Sivertsens side satt en tidligere reality-kjenning som flere har dratt kjensel på. Det var Sophie Vågsæter, kjent fra Paradise Hotel.

ENDER I TÅRER: Da deltakerne blir presentert for «paddens mørke lek» tar kvelden en uventet vending. Reporter: Kine Falch. Video: Steffen Pettersen. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Til oss tøffe menn

I denne ukas episode av Rød Løpers podkast var Fetisha Williams vikar, og sammen med Thea Hope og Jonas Scheie Hammer slår de på tråden til Hussain for å høre om hans forhold til Vågsæter.

- Jeg har kjent «Soph» lenge før hun var med på «Paradise Hotel», men nei det er ikke noe mellom meg oss, forteller han i telefonen, og forklarer videre:

- Kameraet filmet på de folkene som fikk billetter av meg.

Låten Hussain framførte var en kjærlighetslåt, noe som fikk flere til å lure på om teksten var rettet til noen spesielle. Også dét benyttet podkasterne anledningen til å spørre om da de ringte den ferske «artisten».

- Nei den var til oss alle. Til oss tøffe menn som må få ut følelser, og så tenkte jeg det var enklere å gjøre det på denne måten enn gjennom Céline Dion. Det var tanken bak, innrømmer han.

- Fikk Abu på kjøpet

Etter lørdagens sending tok Se og Hør kontakt med Indiran for å høre hva han tenkte om ryktene som oppsto mellom kjæresten og bestevennen. Han var også til stede i salen, men fikk imidlertid ikke like mye skjermtid som Sivertsen.

«Det var mange som reagerte på det! Hørte at folk på Jodel også hadde begynt å spekulere. Vi var jo på liveshowet, så vi så ikke hvordan det ble framstilt før familie og venner som så på det på TV sa det til oss. De synes det var kjempemorsomt», skrev han til Se og Hør i en melding.

Selv syntes han det var like greit at det var henne de filmet, og ikke ham, ettersom folk har mistenkt at det er noe mer mellom ham og Abu.

«Da hadde overskriftene vært «har vennskapet utviklet seg til noe mer», og det er greit å slippe», skrev han, etterfulgt av et latterfjes.

DATING: Vegard Harm letter på sløret om hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Sivertsen selv tok også det hele med et smil.

«Dagen i går var helt fantastisk gøy, engasjementet og gleden klarte jeg ikke å skjule. Jeg var så stolt over Abu, så at TV 2 la opp til det, synes jeg bare er morsomt. Da jeg ble sammen med Mayoo, fikk jeg Abu på kjøpet. Selv om jeg ikke er dama hans, så står han meg nær, og jeg er virkelig stolt og glad i ham, han er familie», skrev hun i en melding.

LES OGSÅ: Setter fart på romanserykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer